Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Menali tabakskop


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Menali tabakskop delen via Twitter Menali tabakskop delen via Facebook Menali tabakskop delen via Email Menali tabakskop details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 10,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

Hiermee kun je je tabakskop luchtdicht afsluiten

* Verplichte velden

Premium punten Je ontvangt 10 premium punt(en).

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit model is een phunnel tabakskop met een relatief klein gat. Door de ongeglazuurde afwerking is het geschikt om één smaak mee te roken.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Menali tabakskop met ongeglazuurde afwerking

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het phunnel type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je tabak of steentjes.

De Menali tabakskop

Dit model is een phunnel tabakskop, maar het gat in het midden is wat kleiner dan normaal. Hierdoor heeft het net als de traditionele koppen een ietwat restricted flow. Deze is een goede keuze wanneer je van mening bent dat de traditionele phunnel modellen te luchtig hijsen, maar je wel gebruik wilt maken van alle andere voordelen van dit type. De tabakssappen blijven goed bewaard in de geul en zorgen voor extra lange en smaakvolle rooksessies. Bovendien heeft deze variant een ongeglazuurde binnenkant. Hierdoor zal de smaak van het tabak in de kop trekken. Dit is ideaal als je altijd een en dezelfde smaak rookt. De smaak wordt na verloop van tijd alsmaar intenser. Dit gebeurt sneller met tabak met een droge structuur, zoals Nakhla. De buitenkant heeft een modern jasje met een klassieke knipoog.

Specificaties

  • Merk: Menali
  • Type: Menali tabakskop
  • Afwerking: Ongeglazuurd
  • Maat: Medium
  • Inhoud: 35g

Merk

Nee

Herkomst

China

Diameter onderkant

2,5 cm

Lengte

 11,00

Maat

Medium

Inhoud tabakskop

 35,00

Soort Tabakskop

Phunnel

Kleur

Geel
Product Video
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...