Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • Premium-Hookahs Swirl bowl 1.0
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0 delen via Twitter Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0 delen via Facebook Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0 delen via Email Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0 details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 15,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

* Verplichte velden

Premium punten Je ontvangt 15 premium punt(en).

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit Swirl 1.0 bowl is een phunnel tabakskop met ingebouwde smaakkamers.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Premium-Hookahs Swirl 1.0 tabakskop met goede hitteverdeling

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het phunnel type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je tabak of steentjes.

Het Swirl 1.0 model

Het ontwerp is gebaseerd op een phunnel tabakskop. Het is gemaakt van rubber. Dit heeft enkele voordelen ten opzichte van een standaard model. Door het materiaal past het goed op iedere waterpijp zonder gebruik van een apart rubbertje. Bovendien wordt de warmte gelijkmatig verspreid en kun je de kop ook tijdens het roken aanraken zonder je vingers te verbranden. Als laatste is de ruimte binnen de kop verdeeld in smaakkamers. Hierin blijven de sappen en smaken nog beter hangen dan is een gewone phunnel bowl. Het grote voordeel is dat je minder tabak hoeft te gebruiken zonder dat je rook aan smaak verliest. Dit 1.0 model is van iets mindere kwaliteit dan de Swirl 2.0, maar is daarentegen wel verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Premium-Hookahs productlijn

De Premium-Hookahs productlijn staat garant voor de kwaliteit die je van ons gewend bent, of zelfs meer! Naast een uniek product uit onze eigen lijn verassen wij onze klanten met een scherpe prijs tegenover een goede kwaliteit. En als klap op de vuurpijl krijg je ook extra Premium-Punten bij onze eigen productlijn!

Specificaties

  • Type: Phunnel tabakskop
  • Afwerking: Rubber
  • Maat: Groot
  • Inhoud: 35g

Merk

Premium-Hookahs

Herkomst

China

Diameter onderkant

2,5 cm

Lengte

 11,00

Maat

Groot

Inhoud tabakskop

 35,00

Soort Tabakskop

Mix, Phunnel, Silicoon

Kleur

Blauw, Groen, Rood
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...