Delen
Share on Google+

Tahta Mini Beast - Goud

Niet op voorraad
€ 70,00

Dezelfde kwaliteit in een klein model met Tahta – Mini beast (Goud)

Het merkTahta ontwikkelt waterpijpen in geheel eigen stijl. Deze zijn al populair in Brazilië en Spanje, maar vol trots verkopen wij hun prachtige modellen nu ook in Nederland. Bij de aanschaf van een van hun waterpijpen haal je een uniek model in huis. De modellen kenmerken zich namelijk door de samenkomst van moderne technieken en materialen en traditionele ontwerpen.

Met deze Mini beast haal je alle voordelen van een echte Tahta in huis in een klein en handzaam model. Het is uitstekend geschikt om mee te nemen naar vrienden en familie, of voor als je thuis niet veel ruimte hebt om hem neer te zetten. De rijkversierde, bladvormige kolenschaal is typisch voor een Tahta. De stang is gemaakt van robuust metaal en heeft een brede diameter. Voor dit model is er extra aandacht geschonken aan de vaas. Deze heeft een unieke kleur en vorm per model. Hierdoor is zelfs de ene Mini beast niet hetzelfde als de andere. Dit specifieke model heeft een cilindervormige vaas. Wat ze wel allemaal gemeen met elkaar hebben, is dat de vaas prachtig versierd is met gouden krullen en patronen.

Stel je eigen Tahta samen

Bij bestelling van dit model ontvang je de kolenschaal, stang en vaas. Andere onderdelen, zoals de tabakskop en slang kun je direct apart meebestellen. Dit specifieke model heeft een gouden kolenschaal, gouden stang en gouden vaas. Bij je keuze is het aan te raden om kleuren uit te kiezen die hier goed bij passen.

Tahta – Mini beast (Goud) wordt geleverd met:

 • Metalen stang in de kleur goud
 • Rijkversierde gouden kolenschaal
 • Tahta diffuser
 • Prachtige gouden vaas met gouden versieringen

Let op! Dit model wordt geleverd zonder slang en tabakskop.

 • Logo
  Gratis verzending vanaf €49,-
  anders slechts €3,95!
 • Logo
  Voor 18:00 besteld,
  morgen in huis!
 • Logo
  31 dagen retourneren.
  Niet goed? Geld terug!

Tahta is een merk voor waterpijpen. Bij hun modellen komen moderne materialen samen met traditionele ontwerpen voor een uniek geheel. Bij deze Mini beast komen deze kenmerken terug in een klein model.

Productinformatie
Kleur Goud
Merk Tahta
Aantal slangen n.v.t.
Lengte -
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting n.v.t.
Rookkamer n.v.t.
Herkomst n.v.t.
Productiewijze n.v.t.
Model n.v.t.
Kleur Goud
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tahta Mini Beast - Goud
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven