Tom Cococha - C26 (12kg)

Niet op voorraad
Delen

Tom Cococha presenteert: C26 kokos-kooltjes (12kg)

Tom Cococha C26 natuurkolen halen de standaard die we van Tom zijn gewend. In vergelijking met de Tom Cococha Gold worden deze natuurkooltjes nóg heter: door het grote oppervlak branden deze kokos kooltjes geleideker dan ooit. Speciaal aan allen varianten van Tom Cococha is het minimale afval: het materiaal van samengeperste kokosschillen laat vrijwel geen as achter en is dus makkelijk opgeruimd.

De C26 natuurkooltjes zijn tweemaal zo groot in oppervlak - in vergelijking met Tom Cococha yellow - maar verdwijnen praktisch tijdens het roken. Geen gezeik meer met achterblijvende as; rook tweemaal zo lang en ruim tweemaal zó snel op met de C26 kolen.

De kunst van kolen; Tom Cococha

Tom Cococha heeft verschillende variaties op de markt gebracht: Tom Cococha Groen, -Blue, -Yellow, -Gold en nú ook de C26. Verschillend in naam, maar met een enkele eigenschap in gemeen: kwaliteit. Natuurkooltjes zijn keer op keer geïnnoveerd, maar de kokosschil kooltjes van Tom Cococha zijn tijdloos. Al jaren aan de top; dat proef je.

Specificaties;

  • 2.6 kubieke centimeter (per stuk)
  • Verpakking van 12 kilo
  • 750 kooltjes voor tientallen sessies
  • Samengeperste kokosschillen

Dit product bevat shisha kooltjes van 100% natuurlijk materiaal. Resultaat is een langere brandtijd, -minder schadelijke stoffen en -duurzame restanten. Tip voor gebruik van natuurkooltjes: gebruik een kolen heater voor de optimale sessie. Klik hier voor ons assortiment aan heaters.

Kenmerken
Merk Tom Cococha
Herkomst n.v.t.
Kwaliteit Excellent
Formaat kool 26x26x26mm
Rooktijd (minuten) 150
Koolstof Percentage 80.00
As Percentage 5.00
Vochtigheid Percentage 6.00
Hoeveelheid 12 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tom Cococha - C26 (12kg)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven