Tom Cococha - Hexagon Sticks (1kg)

Op voorraad
€ 8,95
  • Koop 2 voor € 7,95 en bespaar 11%

Onmisbaar om deze kolen te verwarmen:

Tom Cococha presenteert: Hexagon Sticks kokos kooltjes

Tom Cococha Hexagon Sticks halen de standaard die we van Tom zijn gewend. In vergelijking met de Tom Cococha Gold worden deze natuurkooltjes nóg heter: door het grote oppervlak branden deze kokos kooltjes geleideker dan ooit. Speciaal aan allen varianten van Tom Cococha is het minimale afval: het materiaal van samengeperste kokosschillen laat vrijwel geen as achter en is dus makkelijk opgeruimd.

De Hexagon Sticks natuurkooltjes zijn groot en rechthoekig - in vergelijking met Tom Cococha yellow - maar verdwijnen praktisch tijdens het roken. Geen gezeik meer met achterblijvende as; rook tweemaal zo lang en maak tweemaal zó snel schoon met de Hexagon Sticks kolen.

De kunst van kolen; Tom Cococha

Tom Cococha heeft verschillende variaties op de markt gebracht: Tom Cococha Groen, -Blue, -Yellow, -Gold en nú ook de Hexagon Sticks. Verschillend in naam, maar met een enkele eigenschap in gemeen: kwaliteit. Natuurkooltjes zijn keer op keer geïnnoveerd, maar de kokosschil kooltjes van Tom Cococha zijn tijdloos. Al jaren aan de top; dat proef je. De Hexagon Sticks zijn vernieuwend door het langwerpige formaat, en branden door de dimensies van 20x50mm super lang door. Bekijk deze video voor een presentatie.

Specificaties;

  • 20x50mm (per stuk)
  • Verpakking van 1 kilo
  • Samengeperste kokosschillen

Dit product bevat shisha kooltjes van 100% natuurlijk materiaal. Resultaat is een langere brandtijd, -minder schadelijke stoffen en -duurzame restanten. Tip voor gebruik van natuurkooltjes: gebruik een kolen heater voor de optimale sessie. Klik hier voor ons assortiment aan heaters.

Kenmerken
Merk Tom Cococha
Herkomst n.v.t.
Kwaliteit Premium (A+)
Formaat kool 20x20x50mm
Rooktijd (minuten) 60
Koolstof Percentage 80.0000
As Percentage 2.0000
Vochtigheid Percentage n.v.t.
Hoeveelheid 1 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tom Cococha - Hexagon Sticks (1kg)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven