Tom Cococha - Premium Gold (3kg) - Voordeel doos 5x 3kg

Op voorraad
€ 112,50
€ 89,95

Pure kooltjes van topkwaliteit met Tom Cococha – Premium Gold (3kg)

Tom Cococha is een van de weinige merken die verschillende soorten natuurkolen produceert. Elk type in ondergebracht bij een ander label; goud, groen, blauw en diamond. Elk label heeft zo zijn eigen eigenschappen, maar allemaal zijn ze van goede kwaliteit. De kolen worden eco-vriendelijk gemaakt van samengeperste kokosschillen. Dit houdt in dat er geen bomen gekapt zijn om dit product te maken.

Het gold label

Het gold label van Tom Cococha biedt absolute topkwaliteit. Deze kolen zijn zo puur dat ze een brandtijd hebben van 2 tot 3 uur. Het kan hierbij gebeuren dat de kolen zwart worden. Er komt in dat geval onvoldoende zuurstof bij de kooltjes. Het is daarom aan te raden om gold niet te gebruiken in combinatie met folie en een heat management tool, maar om in plaats daarvan een chimney bowl te gebruiken. De kooltjes hebben een standaardformaat van 25 x 25 x 25mm. Ze geven slechts 3 % as. Voor gebruik moet je ze ongeveer 10 minuten op een gasfornuis of elektrische kookplaat leggen om ze te ontbranden. Bij bestelling ontvang je een doos van 3 kilogram.

Gerelateerde producten

Het gold label is ook verkrijgbaar in kleinere hoeveelheden. Kijk voor meer informatie bij Tom Cococha – Premium Gold (1kg) of Tom Cococha – Gold (9 stuks).

Kenmerken
Merk Tom Cococha
Herkomst n.v.t.
Kwaliteit Premium (A+)
Formaat kool Normaal (25x25x25mm)
Rooktijd (minuten) 150.0000
Koolstof Percentage 80.0000
As Percentage 5.0000
Vochtigheid Percentage 6.0000
Hoeveelheid 3 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tom Cococha - Premium Gold (3kg) - Voordeel doos 5x 3kg
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven