True Cloudz - Two Apples

Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 11,50 en bespaar 8%

Puur of mixen? Het kan met True Cloudz – Two Apples

Geniet van de heerlijke stroperige pasta in de klassieker Dubbel Appel smaak. Deze smaak kenmerkt zich door de anijs en drop achtige tonen door de groene en rode appel heen. Hierdoor blijft het keer op keer een klassieke, kruidige en warme smaak die je niet zat raakt. 

True Cloudz produceert een geheel eigen vorm van waterpijppasta. Het heeft een relatief droge structuur. Hierdoor blijft het een beetje kneedbaar en kun je het heel goed mixen met ander rookwaar. Het fijne is dat de smaken gescheiden blijven en dus niet in elkaar gaan overlopen. Hierdoor kun je perfect experimenteren met je eigen smaakcombinaties en ook tijdens de rooksessie een beetje wisselen met hoe sterk je de ene of andere smaak wilt proeven. Het beste kun je hiervoor een phunnel bowl gebruiken. Bovendien ben je verzekerd van dikke rookwolken met maar een klein beetje pasta.

Overzicht

  • Merk: True Cloudz
  • Naam : Two Apples
  • Smaak: Klassieke Dubbel Appel (Drop / Anijs smaak)
  • Inhoud: 75g
  • Gebruiksaanwijzing: Zorg dat de pasta voor gebruik eerst even goed gemengd is. Smeer 5 tot 10 gram in een phunnel bowl. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk True Cloudz
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak Perzik
Hoeveelheid 75 gram
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:True Cloudz - Two Apples
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven