Vaas afsluitrubber - Egyptisch

Waardering:
81% of 100
Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
€ 3,00
Delen

Alles luchtdicht afsluiten met deze Vaas afsluitrubber – Egyptisch

Als je alles goed luchtdicht wilt afsluiten , dan zijn rubbertjes een essentieel onderdeel. Je trekt dan namelijk geen valse lucht aan tijdens het roken en kunt optimaal genieten van je rooksessie. Bij bestelling van de meeste waterpijpen ontvang je bij Premium-Hookahs altijd alle benodigde rubbers. Indien deze na verloop van tijd versleten zijn, kun je ze ook apart bestellen.

Dit vaas afsluitrubbertje wordt specifiek gebruikt om de waterpijpstang stevig en volledig luchtdicht in de vaas te kunnen bevestigen. Het rubbertje is zwart van kleur en duurzaam. Bovendien is het geschikt voor bijna alle Egyptische waterpijpen. Het is specifiek geschikt voor vazen met een normale hals (diameter van 4,5 centimeter). Aangezien dit soort vazen met de hand geblazen worden, is het niet 100% te garanderen dat het rubbertje zal passen. Meet daarom altijd eerst goed de diameter van de vaas op. Is de opening smaller, gebruik dan bijvoorbeeld de Siliconen vaas afsluitrubber. Deze is specifiek geschikt voor vazen met een smalle opening.

Gebruik: Trek het rubbertje met veel kracht over de onderkant van je waterpijpstang heen. Zodra het goed zit, hoef je het er niet meer af te halen.

Kenmerken
Past op Egyptische waterpijpen
Hoeveelheid 1 stuk
Merk overige merken
Diameter onderkant NVT
Kwaliteit Economy
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vaas afsluitrubber - Egyptisch
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
4.05

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
81% of 100
5 ster
4
4 ster
2
3 ster
2
2 ster
0
1 ster
0
Kwaliteit 2.7
54% of 100
Prijs 3.5
70% of 100