Ben je op zoek naar een leuk thema voor jouw aankomende personeelsfeest of event? Een 1001 nachten thema is erg leuk en gezellig en bovendien heel erg sfeervol! Zeker weten dat jouw personeel en bezoekers dit thema erg zullen waarderen. Wij van Premium-Hookahs kunnen ervoor zorgen dat jouw feest of event er eentje wordt om nooit meer te vergeten! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat een 1001 nachten thema feest precies inhoudt en wat je van ons kunt verwachten? Lees dan snel verder!

Het 1001 nachten thema

Een 1001 nachten thema feest staat helemaal in het teken van Arabische sferen en is gebaseerd op de eeuwenoude Oosterse sprookjes, mythen en verhalen van Sinbad, Aladdin met zijn wonderlamp en Alibaba met zijn 40 rovers. Tijdens het organiseren van een 1001 nacht themafeest worden de mooiste, authentieke en meest moderne waterpijpen op tafel gezet met de meest heerlijke waterpijp smaakjes om allemaal te proberen. Maar dat is natuurlijk nog niet alles! Bij een 1001 nachten thema gaat het allemaal om de sfeer. Een gezellige en knusse lounge sfeer. Heerlijke knusse lounge hoekjes met banken, poefs en kussentjes om van een onvergetelijke avond te kunnen genieten met jouw collega's en vrienden! Om het feest helemaal compleet te maken kan je ook professionele buikdanseressen inhuren. Hierover kun je meer lezen in ons blog "Buikdanseressen inhuren voor jouw feest of event? Ook dat kan bij Premium-Hookahs!".

Themafeest boeken bij Premium-Hookahs

Wil je van jouw personeelsfeest of event een onvergetelijke ervaring maken? Boek dan je 1001 nachten thema feest bij Premium-Hookahs! Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod en een grote diversiteit aan waterpijpen, van traditionele shisha's tot aan moderne en van klein tot groot formaat. Welke allemaal beschikbaar zijn om voor een avondje te huren! Ook hebben wij een zeer mooi assortiment en een grote diversiteit aan shisha smaakjes en stones, maar ook heerlijke thee/ chai en drankjes voor de mensen die liever geen alcohol drinken en verrukkelijke snacks om jouw 1001 nachten feest helemaal compleet te maken. Ons motto is dan ook niet voor niets "Experience beyond the smoke!", want we hebben je zoveel meer te bieden dan alleen een leuke waterpijp met een smaakje voor op tafel! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens een kijkje nemen in showroom waar je ons mooie, uitgebreide assortiment kunt bekijken en direct ter plaatse de prachtige Oosterse sferen kunt beleven. Je koffie of thee met een heerlijk koekje staat al klaar!