Bigg Pearls
De Bigg Pearls zijn bestand tegen hoge temperaturen en de pareltjes hebben de eigenschap de smaakvolle sappen goed te absorberen. Zodra de Bigg Pearls verhit worden geeft het de vloeistof, dat in de Bigg steaming pearls is opgeslagen, vrij voor nog meer smaak! Door de ronde vorm van de parels kan de hete lucht alle tussenruimten bereiken en de parels gelijkmatig verhitten, met als eindresultaat langer rookplezier!

bigg pearls stones button

Innovatie
Het voordeel van Bigg Pearls ten opzichte van Shiazo Steaming stones is dat de parels volledig rond zijn en daardoor gemakkelijker te plaatsen zijn in je tabakskop. Hierdoor worden de parels ook gelijkmatiger verhit, met als resultaat langer rookplezier! Daarnaast absorberen de Bigg Pearls meer vocht, voor meer smaak en langere rooksessies.

Instructies
Zet het bakje Bigg Pearls enkele minuten ondersteboven en meng vervolgens de parels met een lepeltje. Gebruik de lepel vervolgens om de tabakskop te vullen. Maak je waterpijp klaar op dezelfde manier als dat je met echte waterpijp tabak zou doen. Wacht met 1-2 minuten met roken na het plaatsen van de kooltjes.

Ingrediënten: glycerol, glucosestroop, smaak, water en synthetisch geproduceerde steentjes.

Let op: Ondanks dat de Bigg pearls goed tegen hitte kunnen, is sterke verhitting niet nodig! Dit zal de smaak namelijk niet ten goede komen.

bigg pearls smaken
bigg pearls stones etiket