Maak kennis met deze traditioneel Ottomaanse stijl waterpijpen. El Nefes waterpijpen worden met de hand gemaakt onder de hoogste kwaliteitsstandaarden en staan wereldwijd bekend als één van de beste kwaliteit waterpijpen verkrijgbaar. Deze van oorsprong Turkse waterpijpen worden al eeuwenlang op dezelfde manier met de hand gemaakt van koper. Deze extra zware duurzame waterpijpen bevatten zeer gedetailleerde patronen en etsen, en zijn zeer geliefd onder verzamelaars. Turkse waterpijpen zijn erg schaars en staan bekend om een zachte maar soepele airflow

el nefes waterpijpenSpecialisten en ervaren waterpijp rokers zijn het erover eens dat de El Nefes waterpijp ongetwijfeld tot het top segment in de waterpijp markt toebehoort. Als professioneel leverancier van de beste kwaliteit waterpijpen spreekt het voor zich dat de El Nefes waterpijpen absoluut in ons assortiment thuis horen.

Turkse waterpijpen zijn in tegenstelling tot Chinese waterpijpen nooit doorontwikkeld tot een massaproduct. Hierdoor blijft de methode waarop deze waterpijpen gemaakt worden ambachtelijk van aard en levert men ten alle tijden een hoog kwalitatief eind product af. Alle El Nefes waterpijpen zijn voorzien van een boheems kristallen vaas. Deze vazen zijn extra zwaar en duurzaam. De slang van een Turkse waterpijp is vaak grof en kenmerkt zich met een gigantisch lang handvat om zo op een ontspannen manier waterpijp te kunnen roken. De Turkse waterpijp slang bevat in vergelijking met andere waterpijp slangen wereldwijd, het langste handvat


el nefes shisha

El Nefes waterpijpen zijn de populairste en beste kwaliteit shisha pijpen uit Turkije en worden gemaakt van het zwaarste materiaal verkrijgbaar. Vergeleken met Chinese en zelfs Egyptische waterpijpen, wegen Turkse waterpijpen zwaarder en is de stang duurzamer. De stang wordt volledig uitgegoten uit massief koper.

el nefes waterpijp stang


Omdat de gehele stang en het schaaltje van massief koper gemaakt wordt, is het belangrijk dat je dit af en toe goed onderhoudt. Gebruik hiervoor Brasso koperpoets. Smeer je waterpijp in met koperpoets, laat het even een paar minuten intrekken en poets vervolgens de waterpijp net zo lang tot hij glimt als nooit tevoren! Premium-Hookahs is naast de exclusieve Khalil Mamoon en Farida dealer, nu ook de exclusieve leverancier van originele EL Nefes shisha's! 


Zou jij een El Nefes waterpijp willen proberen?