De Shisha pen is een nieuw fenomeen in Nederland. De Shisha pen geeft de gebruiker een smaakvolle waterpijp ervaring, vergelijkbaar met een originele waterpijp. Dit is één van de redenen van de populariteit van de Shisha pen.

De Shisha pen

De eShish Shisha pen is een handige variant op de originele waterpijp. De Shisha pen is een mooie uitkomst voor waterpijp rokers die het gemak zoeken van een draagbare waterpijp. De elektronische Shisha is snel te gebruiken, want je hebt niet te maken met kooltjes of opzettijd. Tevens is de Shisha pen gemakkelijk te vervoeren en wegwerpbaar. De eShish Shisha pen staat garant voor 300 puffs (trekjes).

Schadevrij roken met eShish

Het gebruik van de Shisha pen is schadevrij. Een Shisha pen simuleert roken zoals dat van een traditionele sigaret, maar zonder schadelijke stoffen. De Shisha pen bevat in tegenstelling tot traditionele tabak geen nicotine, teer of daadwerkelijk tabak. De aromatische vloeistof in de eShish Shisha pen verdampt, waardoor er geen verbranding hoeft plaats te vinden. De Shisha pen is zowel handig voor mensen die willen stoppen met roken of voor diegene die willen roken met de smaak van een lekkere, fruitige waterpijp. Er zijn vijf verschillende smaken Shisha pennen verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren.

De eShish Shisha pen is verkrijgbaar in de smaken:

 

Hoe werkt de Shisha pen?

De elektronische Shisha is een verdamper in de vorm van een pen. De verstuiver werkt als een verwarmingselement, dat waterdamp creëert van de vloeistof in de cartridge. Als de gebruiker aan de Shisha pen hijst, wordt er dus geen rook, maar damp geïnhaleerd. Bij het inhaleren van de waterdampen komt de aroma vrij. Een leuke extra is het LED lampje aan het uiteinde van de Shisha pen dat oplicht tijdens het roken van de Shisha pen.

shisha pennen button

Bekijk de verschillende Shisha pennen binnen het assortiment van Premium-Hookahs!