Farida

Exclusief bij Premium-Hookahs: De ''top of the line'' Egyptische Farida waterpijpen!

Farida betekent, vertaald vanuit het Arabisch,: 'Uniek'. Uniek is dan ook precies het juiste woord om deze exclusieve top kwaliteit waterpijpen te beschrijven!

farida logo

De Farida waterpijp is te vergelijken met de befaamde Khalil Mamoon waterpijp. Farida waterpijpen worden, net zoals Khalil Mamoon waterpijpen, op traditioneel ambachtelijke wijze hand gemaakt. Iedere Farida hookah bevat een uniek design en wordt volledig vervaardigd uit massief koper (solide brass). Deze ontwerpen en patronen zijn het resultaat van precieze bewerkingen door Egyptische ambachtslieden, en zijn ongekend in de waterpijp industrie! 

farida syrian style damascus stem

De constructie van een Farida waterpijp is ijzersterk en staat bekend om haar duurzaamheid. Verbindingen zijn op traditionele wijze aan elkaar gelast en daarna gepolijst. Een Farida waterpijp rookt soepel en hijst moeiteloos. Deze professionele waterpijpen bieden je gegarandeerd jarenlang waterpijp plezier!

Farida hookahs worden door Premium-Hookahs altijd geleverd met een volledig wasbare Farida slang en een Egyptisch hand geblazen cristal-clear Farida vaas met zwarte strepen. Premium-Hookahs is de exclusieve Farida dealer in Nederland en wij zijn trots deze nieuwe serie ''State of the art'' waterpijpen exclusief in Nederland te mogen verkopen! Farida producten zijn alleen verkrijgbaar bij Premium-Hookahs en worden door ons rechtstreeks geïmporteerd vanuit Egypte.  

Let op: Een authentieke Farida waterpijp valt te herkennen aan het ingegraveerde logo op de bovenkant van de waterpijp. Ook de vaas bevat een opdruk van het Farida logo.

farida merk opdruk op de stang