Wanneer je ons assortiment bekijkt, krijg je al snel de indruk dat je voor de gemiddelde waterpijp flink in de buidel moet tasten, maar je kunt ook een goedkope waterpijp bestellen. We hebben namelijk een zeer gevarieerd aanbod met sterk uiteenlopende prijzen.

goedkope pumpkin waterpijp

Er zijn meerdere fabrikanten die voordelige waterpijpen maken, en zelfs onder de duurdere merken vind je exemplaren waaraan een gunstiger prijskaartje hangt. Voor wie een goedkope waterpijp wil kopen, is het dan ook aan te raden om de verschillende waterpijpen goed met elkaar te vergelijken. Om je op weg te helpen vertellen we je hier graag over onze goedkoopste modellen en manieren om het roken nog goedkoper te maken.

Pumpkin, de goedkoopste waterpijp

De fabrikant die verreweg de meest goedkope shisha aanbiedt, is Pumpkin. Waterpijpen van dit merk, zoals de Pumpkin Rood, zijn al verkrijgbaar voor nog geen tientje. De naam is gebaseerd op de vorm van het glazen reservoir, die vergelijkbaar is met die van een pompoen. Pumpkin waterpijpen zijn afkomstig uit China en worden zo goedkoop aangeboden, omdat de productie ervan machinaal gebeurt. Dit is een groot verschil met de waterpijpen die gemaakt worden in bijvoorbeeld Turkije en Egypte. Het voordeel van het Chinese productiewerk is dat de afwerking van elke waterpijp steeds hetzelfde is, en dat ze vrij zijn van de kleine schoonheidsfoutjes die men nog wel eens aantreft bij waterpijpen uit het Middellandse Zeegebied.

zwarte goedkope pumpkin waterpijp

Hoewel de Chinese waterpijpen van Pumpkin een redelijke rookervaring mogelijk maken, zijn ze kwalitatief van een ander niveau dan de Turkse en Egyptische modellen. Mensen die weinig eisen aan hun waterpijp stellen of het roken ervan een keer willen uitproberen, kunnen met een goedkope Pumpkin shisha goed uit de voeten. In het aanbod van het Chinese merk vind je zowel waterpijpen met één als twee slangen. Deze laatste zijn wat duurder en hebben een hoogte van 29 centimeter, terwijl de exemplaren die geschikt zijn voor een enkele slang 24 centimeter hoog zijn. De Pumpkin kan worden geleverd met een vaas in een rode, groene, blauwe of zwarte kleur.

pumpkin waterpijp 2 slangeni

Een goedkope Egyptische waterpijp

Wil je een goedkope Egyptische waterpijp? Dan kun je kiezen voor een klein model van aladin. Voor de voordeligste exemplaren met een hoogte van 28, 39 of 44 centimeter betaal je bij Premium Hookahs in Den Haag tussen de 25 en 50 euro. Net als de waterpijpen van Pumpkin zijn ook de Aladin producten machinaal vervaardigd. Een belangrijk verschil is wel dat ze afkomstig zijn uit Egypte, een land met een eeuwenlange traditie op het gebied van waterpijpen. De modellen van dit merk vallen dan ook op door hun fraaie, authentieke ontwerpen, versierde waterreservoirs en afwisselende kleuren die terugkomen in de vaas en de slang. Waterpijpen van Aladin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

rode waterpijp 2 slangen

De goedkoopste waterpijp slangen

Bij de meeste waterpijpen wordt een slang standaard meegeleverd. Heb je echter een nieuwe of een extra slang nodig? Ook in dat geval kun je bij Premium Hookahs in Den Haag terecht. De prijs van een plastic wegwerpslang bedraagt bijvoorbeeld slechts vijftig cent, terwijl de gemakkelijk in lengte verstelbare Magic Hose één euro kost. Het voordeel van de Magic Hose is dat je deze kunt wassen, zodat je hem gedurende langere tijd en voor verschillende tabakssmaken kunt gebruiken. Ook de Fancy Hose van vier euro kan eenvoudig worden gereinigd. Een goedkope, niet-wasbare slang van topkwaliteit voor je shisha is de Tunisi, die al voor vijf euro te bestellen is. Dergelijke slangen zijn ideaal voor smaak- en merkvaste rokers. Wat meer geld betaal je voor:

Goedkope tabakskoppen voor je shisha

De tabakskop speelt een bijzonder belangrijke rol in de rookervaring. Hierin wordt voorafgaand aan de rooksessie de tabak aangebracht. De mate en snelheid van de tabaksverbranding zijn afhankelijk van het ontwerp, de diameter, de diepte en het materiaal waarvan de kop is gemaakt. Het voordeligst zijn de Egyptische tabakskoppen, die we voor 95 cent per stuk leveren. De lage prijs wordt veroorzaakt door lichte beschadigingen, ontstaan tijdens het transport. Het gaat hierbij om schade aan het glazuur van de buitenzijde van de kop, die verder geen invloed heeft op het rookcomfort. Het voordeel van geglazuurde koppen is dat de smaak van de tabak niet in de kop trekt. Voor de aanschaf van betaalbare tabakskoppen met of zonder glazuur kun je bij Premium Hookahs verder kiezen uit de volgende producten:

Vind jouw goedkope shisha in onze webshop

Er zijn dus allerlei manieren om te kiezen voor een goedkope waterpijp of shisha en het roken betaalbaar te houden. In de webshop van Premium Hookahs kun je eenvoudig zoeken op prijs, zodat je voor je waterpijp, tabaksvervanger en eventuele toebehoren altijd producten vindt voor een aantrekkelijk bedrag. Heb je nog niet het ideale product gevonden? Onze klantenservicemedewerkers denken graag met je mee! Bel ons op 085 401 79 81 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wist je dat je op veel goedkope waterpijpen meerdere slangen kan aansluiten?