Laat jouw eigen unieke waterpijp set samenstellen (Custom made)!

Een unieke waterpijp die je zelf samen kan stellen? Hoe tof klinkt dat! Er is tegenwoordig veel in mogelijk als het gaat om het samenstellen van een waterpijp. Het mooie ervan is, dat niemand kan zeggen ‘deze heb ik ook’, want er is er natuurlijk maar één van en dat maakt het wel zo speciaal. Wil jij graag een unieke waterpijp samenstellen? Bekijk dan snel hoe dat in zijn werk gaat.

Wil je iets unieks of bijvoorbeeld een geweldig en uniek cadeau geven aan een geliefde of jezelf? Laat dan je waterpijp door ons samen stellen in onze showroom of via onze online whatsapp custom service (0031658801221). Stuur ons een foto van je interreur en wij maken iets dat perfect matched op basis van jouw wensen! Bekijk ook onze instagram page (@premiumhookahs) waarop we al onze designs plaatsen om een idee te krijgen van wat mogelijk is!

Waterpijp_Handgemaakt

Laat ter plekke een design creëren 

Op basis van jouw wensen, wordt er ter plekke een design ontworpen door de eigenaar van Premium Hoohaks. In het atelier zal hij vervolgens met jouw custom made waterpijp aan de slag gaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit of materialen waar jouw keuze naar uitgaat. Wat dacht je van een geitenleren slang in combinatie met kristal helder glas met 24 karaats goud erop? Dat is echt een juweeltje voor in je woonkamer of een eyecatcher op de salontafel. Weet jij al waar je keuze naar uit gaat, of wil je eerst nog wat inspiratie op doen? Dan kun je ons assortiment van onze handgemaakte waterpijpen vast bekijken. Zo zijn er verschillende Egyptische, Turkse en moderne handgemaakte modellen, zoals El Nefes en Farida

Maak een afspraak voor een custom design

Custom designs worden het liefst op afspraak gedaan, het is namelijk belangrijk dat de eigenaar aanwezig is. De eigenaar van Premium-Hookahs zal het design voor jou op maat maken. Hij heeft, na meer dan 15 jaar ervaring in het samenstellen van waterpijp sets en het inrichten van een loungehoek, hierdoor heeft hij zeer zeker oog voor schoonheid en detail. Laat je verrassen door het kunstwerk wat de designer voor je maakt. Dat kan natuurlijk wel met jouw eigen inspiratie, zodat het resultaat perfect zal matchen met jouw eigen interieur.

Showroom_PremiumHookahs 

In onze luxe stijlvolle boutique, zal de eigenaar jouw design op maat samenstellen op jouw specifieke wensen, kleuren en huisinrichting. Laat je hierdoor inspireren. Het kan daarbij ook handig zijn om een foto van je woonkamer mee te nemen of toe te sturen naar onze whatsapp lijn (0031658801221), dit zal extra goed helpen in het creatieve proces, waardoor jij straks een waterpijp hebt die past bij een sfeervolle inrichting. Gaat je voorkeur uit naar een waterpijp met goud of zwart, of een combinatie hiervan? Kijk bijvoorbeeld eens hoe mooi deze kleurencombinatie van onze custom made waterpijp in onze showroom is. Laat staan hoe jouw waterpijp set eruit zal komen te zien gebaseerd op jouw eigen ideeën. 

Custom_Made_Waterpijp

Een custom made waterpijp als cadeau

Een eigen design is niet alleen een uniek item voor jezelf, het is ook een leuk cadeautje voor iemand anders, zoals je geliefde, je vrienden, of wie dan ook. Voor als je echt eens iets speciaals zoekt. We zullen je concept ook posten op ons Instagram-account posten, daarmee is het natuurlijk een extra bijzondere verrassing. Kijk daarnaast ook eens op ons account om meer inspiratie op te doen voor de waterpijpen die worden ontworpen. De vaas of slang kan ook nog eens handmatig gegraveerd worden of voorzien worden van een logo, waardoor de waterpijp ook nog eens persoonlijk kan worden gemaakt. Wil je meer inspiratie op doen voor een speciaal cadeau? Lees dan onze voorgaande blog, waarin we je meer vertellen over een uniek cadeau voor je geliefde, vrienden of familie. 

custom cadeau waterpijp samen laten stellen premiumhookahs