Een groot voordeel van Shaashii poeder is dat het goed te doseren is. Hiermee kun je de intensiteit van Shaashii op de shisha tabak beînvloeden en zo dus keer op een keer de mix aanpassen. Een meer intense smaak bereik je door het toevoegen van een hogere hoeveelheid poeder in de vaas. Een zachte smaakeffect bereik je simpelweg door een kleine hoeveelheid van Shaashii poeder toe te voegen aan je vaas!

Het is zelfs mogelijk om Shaashii onderling te combineren. Het poeder kan willekeurig worden gecombineerd met iedere andere Shaashii smaak, om zo je eigen shisha smaak te ontwikkelen. Mix bijvoorbeeld Shaashii Cola met een kleine beetje Shaashii Lemon voor een heerlijke Cola-lemon mix. Je kunt ook niet-gearomatiseerde shisha tabak gebruiken in combinatie met Shaashii poeder en een geweldige smaakbeleving ervaren!

Nomaden
shaashii logo
Op ieder potje Shaashii poeder staat een logo met hierin Thaise letters verwerkt. De vertaling hiervan is ''Rond reizen''. Na jaren van reizen naar verschillende volken met verschillende culturen over de hele wereld, is Shaashii op het idee gekomen om dit product te ontwikkelen. Door de opgedane inspiratie en na gefascineerd te zijn door de vele culturen, hebben de oprichters van Shaashii besloten een product voor de waterpijp te creëren. De culturele volken die bezocht zijn, hebben zij vervolgens een plek gegeven in iedere smaak Shaashii poeder!

Shaashii Smaken
Voor de productie van de Shaashii poeder is Aladin shisha company ingeschakeld, om zo de kwaliteit van het product te kunnen waarborgen. Shaashii poeder wordt gemaakt van alleen de allerbeste kwaliteit ingrediënten. Shaashii smaak poeder is verkrijgbaar in de volgende smaken:


Het poeder
shaashii poeder theelepel
Het poeder bestaat uit Shaashii smaak en citroenzuur. Alleen de beste ingrediënten worden in Shaashii poeder gebruikt. Het citroenzuur functioneert als conserveermiddel. De fabrikanten van Shaashii poeder hebben geen moeite of kosten bespaart om zo de best mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Fair Trade product
Voor Shaashii was het van belang om een product op de markt te brengen dat wordt geproduceerd onder eerlijke voorwaarden. Dit betekent dat werknemers eerlijk worden betaald en werken onder Europese sociale normen. Bovendien vertrouwd Shaashii op de leveranciers en fabrikanten van verpakkingen. Voor een product als Shaashii, dat wereldwijde culturele aspecten in hoog vaandel heeft staan, is een eerlijke totstandkoming van het product een 'must'!

Shaashii helpt
Met ieder potjes Shaashii dat verkocht wordt, steunt Shaashii een goede doelen project!

Shaashii Gebruiksaanwijzing
Het klaarmaken van je waterpijp met Shaashii smaak poeder is kinderlijk eenvoudig en gebeurt in twee stappen. Maak je tabakskop klaar met de tabak die je wilt mixen met jouw keuze Shaashii poeder. Nu is het tijd voor Shaashii! Voeg twee volle eetlepels (of doseer meer of minder voor een sterker of zwakker smaakeffect) toe aan het water in de vaas van je waterpijp. Schud de vaas totdat het poeder volledig is opgelost. Je zult zien dat het Shaashii poeder de vaas een mooie felle kleur geeft. Maak je waterpijp volledig gereed om te roken en geniet van jouw eigen gecreerde smaak combinatie!

shaashii gebruiksaanwijzing

 shaashii poeder uitleg

shaashii smaak poeder gebruiksaanwijzing

shaashii smaak poeder uitleg

 

shaashii poeder in waterpijp vaas toevoegen