Space Smoke mix tips!

Even een moment wat langer genieten van je waterpijp-sessie met je vrienden of heb je even een chillsessie met jezelf? Dan wil je deze Space Smoke mix tips niet missen! Space Smoke staat er namelijk om bekend dat het perfect te combineren is met andere smaken, tabak en steam stones. Je leest het goed, zelfs verschillende smaken zijn goed met elkaar te mixen. Zo kun je extra genieten van je waterpijp en ben je er niet snel flauw van, dat wil toch iedereen?

Extra lang genieten van je Shisha-sessie

Om zo lang mogelijk te genieten van je sessie, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet om de smaken van Space Smoke met elkaar te combineren. Ben jij normaal gesproken niet weg te slaan bij de desserts? Probeer dan bijvoorbeeld de combinaties van Quantum Bar of Berry Way. Deze combinatie geeft namelijk de smaak van een dessert, wat je bijvoorbeeld het gevoel geeft dat je net lekker uiteten bent geweest. Ga je toch liever voor een frisse smaak, dan kan je kiezen voor Bivrest Juice of Aliens Attack. Het is natuurlijk altijd leuk om iets nieuws uit te proberen, check daarom snel onze heerlijke smaakcombinaties:

Space Smoke Mixes

Op deze manier kun je samen met je vrienden kijken welke smaakcombinatie jullie het chillst vinden. Probeer ze eens uit en bepaal welke smaak jij het lekkerst vindt! Een sessie met je vrienden? Kijk dan eens of jullie dezelfde smaken lekker vinden, of denken jullie daar toch juist anders over?

Genieten van de frisse smaak tijdens de zonnige dagen

Je hebt vast alweer even genoten van de zonnige dagen, nu de periode met de lange warme dagen er weer aan zit te komen, vind je het misschien lekker te kiezen voor een frisse smaak. De avonden worden weer langer, dat betekent dat je weer langer kunt genieten van je sessie. Ben je wel weer toe aan deze warme lange avonden waarbij je kunt genieten van een lange waterpijp-sessie? Bekijk dan snel het brede aanbod van onze frisse smaken

Combineer met onze Steam Stones

Is de avond nog lang niet voorbij en wil je de avond nog nét even beter afsluiten omdat je net zo lekker aan het genieten bent van je sessie? Probeer onze smaken dan eens te combineren met onze steam stones! Hierdoor kun je nog langer genieten van je sessie, want hierdoor krijg je extra smaak en extra grote rookwolken. Door de mineralen die Steam Stones bevatten zijn ze in staat om vloeistoffen te resorberen, waardoor je ook zonder tabak kan roken. De Steam Stones zijn er ook in verschillende smaken, waardoor jij alle mogelijkheden krijgt om de beste smaakcombinatie te creëren. 

Steam Stones

De beste manier om je smaken te combineren

Om verschillende smaken met elkaar te mixen en uit te proberen, kun je het beste gaan voor een wasbare waterpijp slang, deze zijn ervoor gemaakt om meer smaken met elkaar te kunnen combineren. Het experimenteren met smaken kan hierdoor alleen maar beter worden! Een waterpijp is namelijk niet zomaar een waterpijp, er komt veel meer bij kijken, wat een shisha-sessie juist zo leuk maakt. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit verschillende waterpijpen, slangen en koppen, om jouw shisha-avond alleen maar leuker te maken. Wij geven je daarom graag deze tips mee, zodat jij weet wat je het beste kunt doen om een goede sessie te hebben en waardoor je daarnaast zelf de ruimte krijgt de verschillende smaken met elkaar te mixen en uit te proberen.

Nieuwsgierig geworden naar de smaken van Space Smoke, maak dan snel een keuze uit ons diverse aanbod aan smaken.

Space Smoke