De tabakskom vormt het kloppende hart van je waterpijp (shisha). Hierin leg jij je favoriete smaak die je vervolgens verwarmt met gloeiende kooltes. Het aroma van je waterpijp tabak zal zich dan een weg banen door de waterpijp naar de vaas om vervolgens door jou te worden ingeademd en geproefd. Iedere tabakskop zorgt voor een nieuwe beleving. Wij gaan je helpen om de juiste keuze te maken.

phunnel tabakskoppen 
 diamond glass phunnel bowl


Diamond Glass - Phunnel Bowl

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit model is een phunnel tabakskop. Door het glazen meteriaal is het geschikt om meerdere smaken mee te roken.

Extra informatie over de Hasan Pasha bowl, of bestellen?
Bekijk hier dan direct de Diamond Glass Phunnel Bowl

saphire phunnel bowl

Saphire Phunnel Bowl

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit model is een phunnel tabakskop van Saphire met unieke ontwerpen. Door de geglazuurde afwerking is het geschikt om meerdere smaken mee te roken.

Extra informatie over de Hasan Pasha bowl, of bestellen?
Bekijk hier dan direct de Saphire Phunnel Bowl

 siliconen phunnel bowl

Silicone Phunnel Bowl

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit model is een phunnel bowl en is gemaakt van silicone.

Extra informatie over de Hasan Pasha bowl, of bestellen?
Bekijk hier dan direct de Siliconen Phunnel Bowl !
 

 vortex tabakskop

Vortex tabakskop

De enige echte Vortex tabakskop tilt de beleving van waterpijp roken naar een heel nieuw niveau. Als je deze een keer geprobeerd hebt, wil je al snel niets anders meer! De Vortex tabakskop heeft een uniekvernieuwd design waarbij de tabakssappen niet kunnen ontsnappen. Dit zorgt voor een heel nieuwe rookbeleving van zowel natte als droge shisha tabak. Wil je geen tabak roken? Dan kies je ook voor de Vortex bowl samen met Shiazo waterpijp steentjes of Aladin Bigg Ice Rockz.

 hasan pasha bowl 2.0

Hasan Pasha bowl

Een ander vernieuwd design dat met liefde wordt gemaakt is de Turkse Hasan Pasha bowl. Het unieke schoorsteendesign verdeelt de warmte van de kooltjes op perfecte wijze waardoor de waterpijp tabak niet verbrand. Beter nog is dat je de kooltjes niet hoeft te verplaatsen. Maak je waterpijp klaar, zak onderuit en geniet van de soepele airflow. De Hasan Pasha bowl is niet geglazuurd, waardoor tabakssappen in de kop kunnen trekken. Gebruik je altijd dezelfde shisha tabak, dan zal de smaak met iedere sessie intenser worden! 

 hc cascade bowl

Cascade - Phunnel bowl

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit model van Cascade is een phunnel tabakskop met een unieke vorm. Door de geglazuurde afwerking is het geschikt om meerdere smaken mee te roken.

Extra informatie over de Hasan Pasha bowl, of bestellen?
Bekijk hier dan direct de Cascade - Phunnel bowl !

El Nefes - Rock Shamot Phunnel bowl

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Dit model is een phunnel bowl tabakskop met een extra diepe bodem. Door de geglazuurde afwerking is het geschikt om meerdere smaken mee te roken.

De beschreven tabakskommetjes passen op alle Egyptische, Chinese en Turkse waterpijpen uit het Premium-Hookahs assortiment, met uitzondering van de Pumpkin mini waterpijp. Bij het bestellen van je waterpijp kun je kiezen of je een standaard kop wilt of direct wilt upgraden naar de Vortex of standaard Phunnel bowl. Wanneer je een van de Amerikaanse phunnels erbij wilt hebben, kun je deze los bestellen.


De voordelen van iedere soort tabakskom op een rij

Kies je favoriete tabakskop aan de hand van welke tabak je wilt gebruiken, maar ook of je voor lange tijd of iets korter van de waterpijp wilt genieten. 

Standaard tabakskom

Snel klaar te maken dus je kunt snel genieten van de waterpijp. Je kunt deze het beste met droge tabak gebruiken. Het is zeer geschikt voor korte rooksessies!

Vortex tabakskom

De sappen van je tabak worden opgevangen waardoor je nog langer van je tabak kan genieten. Ideaal voor Shiazo steam stones of Aladin ice rockz. De Vortex vormt een goede vervanging of upgrade van de standaard kop. Je hebt iets meer kennis nodig voor het klaarmaken van deze kop, maar via dit filmpje leer je snel hoe je het moet en zal je er veel plezier van hebben. 


Phunnel tabakskom

Voor de echte Shisha Pro's is er de Phunnel tabakskop. Deze bijzondere tabakskop biedt het langste rookplezier. De tabak wordt zeer gelijkmatige verhit. Daarnaast blijven de sappen bewaard, waardoor je langer kunt genieten van een intense smaakbeleving. Je moet het klaarmaken van de Phunnel even onder de knie krijgen, maar dan zal je er veel plezier van hebben!

Vortex vs Phunnel bowl

Welke tabakskop is jouw favoriet en waarom?