Theehoekje

 1. Tips om je waterpijp set up te verbeteren

  Ja.. elke waterpijp heeft een stang, vaas, waterpijp slang en een tabakskop. Toch zijn er veel verschillende producten die een waterpijp lichter of juist zwaarder laten roken. Zo kan een andere slang of tabakskop al een enorm verschil maken.

  oduman n2 waterpijp

  Lees meer »
 2. Waterpijp Tips & Tricks

  Hieronder een aantal waterpijp tips voor beginners. Met onderstaande waterpijp tips kun je experimenteren en ervaringen opdoen. Mocht je zelf nog een goede waterpijp tip hebben laat het ons dan weten via ons contact formulier

  waterpijp tricks

  Lees meer »
 3. Waterpijp roken, de nieuwe trend!

  Hoewel de oorsprong ligt in het oude India, is het pas sinds een paar jaar dat de waterpijp populair aan het worden is in Europa en de Verenigde Staten. 

  -

  Lees meer »
 4. Traditioneel hand gemaakte waterpijpen

  Je bent van plan een traditionele, handgemaakte Egyptische of Turkse waterpijp van het merk Khalil MamoonFarida of El Nefes aan te schaffen. Voordat je één van deze prachtige, handgemaakte Egyptische / Turkse waterpijpen gaat aanschaffen van één van de meest gerenommeerde waterpijpmakers ter wereld, willen we je graag het één en ander vertellen om je verwachtingen te voeden en je te leren wat een authentieke hand gemaakte waterpijp precies inhoudt. 

  khalil mamoon cafe waterpijp

  Lees meer »
 5. Pas op hete kolen!

  Kooltjes en tapijt / tafel gaan, zoals velen misschien al eens gemerkt hebben,  niet goed samen. In dit geval is voorkomen 100x gemakkelijker en beter dan genezen. Deze How-To is geschreven uit ervaring. Er zijn in mijn huis al vele brandplekken te vinden en als ik deze zelfgeschreven Tutorial toegepast had voordat ik voor het eerst aan de waterpijp ging had ik zeker honderden euro’s kunnen besparen! 

  -

  Lees meer »
 6. Voorkom hoofdpijn door waterpijp roken!

  Er zijn mensen die tijdens of na het roken van een waterpijp last krijgen van hoofdpijn of zich er zelfs ziek door voelen (buikpijn/misselijkheid). Dit overkomt zelfs de gevorderde waterpijp roker (inclusief ikzelf) dus wees niet verbaasd als het jou ook eens overkomt. Deze tips gaan je helpen om een waterpijp kater te herkennen, te voorkomen en als je er een hebt, te verhelpen.

  hoofdpijn waterpijp

  Lees meer »
 7. Geschiedenis van de waterpijp

  De geschiedenis van de waterpijp/shisha. Van de eerte waterpijp tot de waterpijp zoals wij die nu kennen! Weet jij waar de waterpijp nou echt de wereld in is gekomen? Nee? Maak dan snel een theetje en een lekkere tabakskop en geniet van deze blog.

  =

  Lees meer »
 8. Egyptische waterpijpen

  Een authentieke Egyptische waterpijp is een traditioneel handgemaakt product gemaakt door ambachtslieden die al eeuwen oude traditionele methoden hiervoor gebruiken. Egyptische waterpijpen zijn de standaard voor de industrie in zowel authentieke als de gekopieerde uitvoering over de hele wereld!

  -

  Lees meer »
 9. Waterpijp Woordenboek

  Wat!? Een terminologie over Waterpijpen? Ja! Het wereldje van de waterpijp is groter dan dat je zou verwachten en met de grootheid komen natuurlijk goede nieuwe uitvindingen maar ook een hoop afkortingen en dus verschillende termen bij kijken! Om je door de hookah jungle te helpen vind je hier de woorden die worden gebruikt plus de uitleg ervan, dat is natuurlijk wel zo handig! 

  =

  Lees meer »
 10. Tips bij het kopen van een waterpijp

  Voor een beginnend waterpijp roker kan het uitkiezen van de juiste waterpijp (ook wel shisha genoemd) best een uitdaging zijn. Er is immers zoveel om uit te kiezen. Daarnaast zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een waterpijp, zoals land van herkomst, materiaal, hoogte, de mogelijkheid om meerdere slangen aan de waterpijp te bevestigen en de prijs.

  waterpijp winkel

  Lees meer »