Tips & Tricks / How To's

 1. Top 6 must have Waterpijp producten!

  Je bent eruit: je wilt een waterpijp. Maar wat heb je eigenlijk nodig voor die heerlijke waterpijp beleving? Premium-Hookahs heeft voor jou een top 6 van must haves waterpijp producten samengesteld op basis van populariteitverkoop en de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer je deze zes producten bestelt in onze webshop kun je meteen genieten van een ontspannende rooksessie!

  shisha roken

  Lees meer »
 2. Hoe kan je zo lang mogelijk waterpijp roken?

  Voor velen is hun eerste ervaring met een waterpijp in een shisha lounge. Ze vinden het direct wat en schaffen dan hun eigen waterpijp aan alleen om erachter te komen dat ze niet evenveel rook of evenveel smaak krijgen als bij lounges. Een beetje zoals dat je je kapsel nooit precies hetzelfde krijgt als bij de kapper. Maar maak je niet druk want een goede waterpijp maken is makkelijker dan er goed uit zien. Volg de volgende tips en je zal een betere shisha maken dan je plaatselijke shisha lounge.

  waterpijp tabakskop

  Lees meer »
 3. Tabakskop maken van een meloen!

  Ja ja, zelfs van een halve meloen kun je een tabakskop maken. En het is nog leuk ook! Probeer het eens en proef de sappen van de meloen terugkomen in de smaak van de rook!

  meloen waterpijp tabakskop

  Lees meer »
 4. Waterpijp schoonmaken, hoe doe ik dat?

  Het is heel belangrijk om je waterpijp goed te onderhouden. Door de waterpijp goed schoon te maken zorg je ervoor dat elke waterpijp sessie een succes wordt! Maar hoe houdt je je waterpijp goed schoon? 

  waterpijp schoonmaken

  Lees meer »
 5. Hoe maak ik een tabakskop van fruit?

  Gebruik eens een stuk fruit als vervanging voor je tabakskommetje om een extra ervaring en een leuke twist te geven aan jouw waterpijp sessie! Peren, appels, kiwi’s, sinasappels, citroenen en zelfs kleine meloenen kunnen gebruikt worden. Het roken van een waterpijp uit een fruitkopje intensiveert de smaak van de tabak. Het duurt maar een paar minuten om zo’n kommetje te maken!

  Fruit shisha

  Lees meer »