Je bent eruit: je wilt een waterpijp. Maar wat heb je eigenlijk nodig voor die heerlijke waterpijp beleving? Premium-Hookahs heeft voor jou een top 6 van must haves waterpijp producten samengesteld op basis van populariteitverkoop en de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer je deze zes producten bestelt in onze webshop kun je meteen genieten van een ontspannende rooksessie!

shisha roken

Tom Cococha Gold natuurkolen

1. Tom Cococha Gold kolen


Voor de verhitting van de tabak heb je kooltjes nodig. De meest schone kooltjes zijn de natuurkolen van Tom Cococha. Deze natuurkolen zijn gemaakt van samengeperste kokosschillen. Ze bevatten geen chemicaliën en daardoor wordt de smaak van je tabak niet beïnvloedt. Tom Cococha kooltjes blijven maar liefst twee uur lang branden. De Gold versie van Tom Cococha wordt in vrijwel iedere shisha lounge gebruikt en is het beste wat we in huis hebben!

TipGebruik meerdere kooltjes tegelijk. Natuurkolen hebben namelijk een lagere verhittingstemperatuur dan easy light kooltjes

Extra informatie of bestellen? Bekijk hier de Tom Cococha Premium Gold kolen!

aluminium folieprikker

2. Aluminium folieprikker


Met één druk alle gaatjes in de folie met deze handige aluminiumfolieprikker van SheeCool.

Extra informatie of bestellen? Bekijk hier de aluminium folieprikker !

oduman ignis

3. Oduman Ignis Heat Management Tool

Het verwarmen van de tabak met losse kooltjes op aluminiumfolie kan lastig zijn, met verbrande tabak als gevolg. Met de Oduman Ignis Heat Management Tool is dit voorgoed verleden tijd. Je regelt de hitte eenvoudig door het openen of sluiten van de sluisjes.

 Extra informatie of bestellen? Bekijk hier de Oduman Ignis Heat Management Tool ! 

silicone diffuser

4. Siliconen diffuser

Een diffuser is een handige accessoire die het rookplezier enorm kan verhogen. Deze Siliconen Diffuser is geschikt voor iedere grote en medium waterpijp.

Extra informatie of bestellen? Bekijk hier de Siliconen diffuser 

hookah flame waterpijp tas

5. Hookah Flame - Waterpijp Tas

Met deze handige waterpijp tas van Hookah Flame kun je nu veilig je waterpijp vervoeren.

Extra informatie of bestellen? Bekijk hier de Hookah Flame - Waterpijp Tas!

ice hose tip

6. Ice hose tip


De laatste must have voor je waterpijp is de Ice hose tip. Deze leuke gadget past dankzij de twee verschillende uiteindes bijna op iedere waterpijpslang. Ideaal voor verkoeling op een warme zomerdag, want deze Ice hose tip koelt de rook. Dat levert weer een heel nieuwe waterpijpsensatie op!

Extra informatie of bestellen? Bekijk hier de Ice hose tip!  

Welk producten staan in jouw top 6?