Uniek & Sfeervol cadeau: De waterpijp!

Uniek & Sfeervol cadeau: De waterpijp!

Ben jij ook graag op zoek naar een leuk en uniek cadeau? Maar moet je altijd te lang nadenken over wat je nou eigenlijk moet kopen? Dan hebben wij een leuk aantal ideeën voor je. Een waterpijp als cadeau is namelijk altijd een goede oplossing, voor jong en oud.

Meer dan alleen een waterpijp

Ben je gek van 1001 nachten gouden sfeer? Waarbij het allemaal gaat om een gezellige sfeer met knusse chill hoekjes met kussentjes en poefjes. Of ben je juist meer van een trendy uiterlijk? Een waterpijp-sessie is meer dan alleen het roken ervan, het wordt tegenwoordig ook gezien als mooie decoratie voor in je woonkamer en daarmee is het dus meer dan alleen een waterpijp. Er is een brede keuze uit verschillende waterpijpen, van traditionele Egyptische en Turkse modellen, naar moderne waterpijpen. Zo kun je voor jezelf, of voor een ander kijken welke waterpijp perfect bij jou of bij je vrienden past. Welke waterpijp zou bijvoorbeeld mooi staan in de woonkamer van je vrienden of passen bij een 1001 nachten gouden sfeer? Een waterpijp is hiermee niet alleen een mooie decoratie, maar het heeft daarnaast ook emotionele waarde waardoor ze er langer plezier aan hebben.

Waterpijp_1001nachten

Leuk voor elk feestje

Geen behoefte aan een standaard verjaardag waar je alleen maar in een kring zit, maar ben je juist toe aan een keer een andere setting? Met een waterpijp-sessie wordt de verjaardag één groot feest. Als je van plan bent een waterpijp als cadeau te geven, dan is dat natuurlijk een ideaal moment om de waterpijp zelf ook gelijk uit te testen :P . Zo kun je er bijvoorbeeld ook verschillende smaken Steam Stones of Space Smoke als cadeau bij geven. Vinden jullie dezelfde smaak lekker of denken jullie hier juist heel anders over? Van plan om verschillende smaken cadeau te geven en uit te proberen? Misschien is het dan eens leuk om te kijken naar de verschillende waterpijp slangen. Er zit namelijk een verschil in de slangen en de bijbehorende functies, op deze manier kun je leuk experimenteren met smaken! Wij leggen vast kort voor je uit wat het verschil is tussen deze slangen.

Welke waterpijp slangen zijn er?

Je kunt een keuze maken uit wasbare en niet-wasbare slangen, maar dan ben je vast ook benieuwd wat het verschil tussen deze slangen is. Als je er voor kiest verschillende smaken uit te proberen, kun je het beste gaan voor een wasbare slang. Hierdoor kun je de oude smaken uit de slang wassen. Wasbare slangen zijn voornamelijk gemaakt van siliconen of plastic. Je kunt dan het beste kiezen voor dik plastic, silicoon of rubber, dit slijt namelijk minder snel dan standaard plastic. Ben jij of is de jarige juist fan van een bepaalde smaak? Dan kun je juist beter kiezen voor een niet-wasbare slang, zodat de smaak goed in de slang kan trekken, waardoor je nog langer kan genieten van een lekkere smaak en daarmee een langere rooksessie.

Langer genieten van de waterpijp-sessie

Door het experimenteren met verschillende smaken ben je nog lang niet uitgekeken op je waterpijp-sessie. Als je namelijk flauw bent van een bepaalde smaak, kan je afwisselen met een nieuwe smaak, zodat je sessie langer leuk en lekker blijft, en dat niet alleen! Space Smoke staat er om bekend dat het langer rookplezier heeft, omdat de hittebestendigheid hoger is dan die van tabak. Naast Space Smoke te gebruiken, kun je er ook voor kiezen om het te combineren met Steam Stones. Door deze combinatie maak je ook nog eens extra rook vrij en kun je dus nog langer genieten van je sessie.

Waterpijp_Vrienden

De sfeermakende Cadeaubon van Premium-Hookahs!

Geen idee waar je nou eigenlijk voor moet kiezen? Of weet je niet goed wat de ander leuk nou precies vindt? Dan is een cadeaubon natuurlijk altijd een goede optie. Hierdoor laat je de keuze bij degene voor wie het cadeautje bestemd is. Ontdek de magie van shisha en verhoog je feeststemming met onze exclusieve Premium-Hookahs Cadeaubon. Bij Premium-Hookahs begrijpen we dat de perfecte shisha-ervaring draait om het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden en geliefden. Daarom hebben we een uniek en verrassend idee bedacht dat je shisha-sessies naar een hoger niveau tilt: de Premium-Hookahs Cadeaubon! We begrijpen dat de opwinding van het geven van cadeaus nooit mag worden vertraagd. Daarom kun je na het plaatsen van je bestelling verwachten dat je Premium-Hookahs Cadeaubon rechtstreeks in je inbox arriveert binnen 24 uur. Geen wachten, geen gedoe - gewoon meteen een verassend en exclusief cadeau binnen handbereik!

cadeaukaafrt giftcard uniek geschenk cadeau online kopen premium hookahs

Wij accepteren ook VVV kaarten & de Webshop giftcard in de checkout!

Het brede aanbod van onze winkel zorgt ervoor dat de jarige altijd een uniek cadeau voor zichzelf uit kan zoeken. De cadeaubonnen zijn momenteel nog niet te koop op onze website, maar we accepteren wel VVV-bonnen, Giftcards en Webshop Giftcards. De cadeaubonnen/giftcards kunnen zowel gebruikt worden in onze winkel als op onze online-webshop. Een cadeaubon is altijd makkelijk, als je er even niet uit komt wat je precies kan geven, of als iemand bijvoorbeeld wat verder weg woont.

origineel cadeau kopen met de VVV cadeaukaart  online een uniek cadeau bestellen met de Webshop giftcard

Verras je geliefde met een waterpijp

Het is alweer bijna valentijnsdag! Verras daarom je geliefde met een uniek cadeau. Je weet vast waar je geliefde van houdt, van welke smaken en kleuren, daar kun je dan je cadeau goed op aanpassen. Zou hij of zij een waterpijp als cadeau kunnen verwachten, of komt het misschien als een totale verrassing? Dezelfde avond hebben jullie in ieder geval nog een zwoele en sfeervolle avond met elkaar op de bank en een heerlijke shisha voor 2 :) 

Voor een sfeervolle kerst of oudejaarsavond

Niet alleen tijdens verjaardagen geef je een leuk cadeau weg, een waterpijp is ook een leuk cadeau om tijdens de feestdagen te geven. Zou je vriend het leuk vinden een waterpijp onder de kerstboom te vinden? Dat is natuurlijk wel een uniek cadeautje voor tijdens de kerstdagen. Goed het nieuwe jaar ingaan? Dan is een waterpijp-sessie met je vrienden of familie op oudejaarsavond altijd een goed idee.

Wil je het cadeau nog extra opleuken die de avond al helemaal compleet maakt? Of ben je gewoon op zoek naar een kleiner cadeautje of een cadeau dat helemaal anders is dan een waterpijp? Dat kan uiteraard ook door een kijkje te nemen in onze uitgebreide collectie van de gifts & experience en accessoires behorende bij een waterpijp. 

Gifts_And_Experience