Space Smoke is dé hit uit Rusland. Het zijn heerlijke pasta’s die gemaakt zijn voor een geweldige beleving met je waterpijp. Maar waarom zou je voor deze pasta kiezen, wat maakt deze pasta zo speciaal? Space Smoke heeft zeven voordelen, vergeleken met alle andere pasta’s. Welke voordelen dit zijn en waarom je beleving met je hookah nog relaxter is met deze pasta’s, lees je hier!

De zeven redenen om Space Smoke te gebruiken

Je vraagt je vast af wat deze pasta’s zo specialer maakt dan andere shisha pasta’s. Space Smoke heeft meerdere voordelen, namelijk:

 • Het heeft een hoge hittebestendigheid dankzij de absorptie van de mineralen
 • Het heeft een rijke en natuurlijke smaak vanwege de mineralen
 • Het heeft geen chemische bijsmaak, het is namelijk gemaakt van natuurlijke producten
 • Space Smoke creëert ongekend dikke rookwolken!
 • Het is minder schadelijk vanwege het gebruik van vloeibare nicotine
 • Je veegt het na gebruik zo uit de tabakskop
 • De pasta knijp je makkelijk uit de tube en je houdt je handen schoon
 • Rook tot wel 2 uur lang zonder dat de smaak minder wordt!

space smoke hookah paste


De hoge hittebestendigheid laat jou nog beter genieten

De hittebestendigheid van Space Smoke is hoger dan die van de beste tabak. Hierdoor kun je jouw waterpijpsessie lekker lang door laten gaan, tot wel twee uur per vulling. Chill! Daarnaast is de kans dat de pasta verbrand klein, dus heb je nooit last van een scherpe of bittere smaak. Doordat in deze pasta het tabak vervangen is en er alleen vloeibare, natuurlijke nicotine is gebruikt, is deze shisha pasta veel minder schadelijk voor je gezondheid dan gewone tabaksmelanges. De kwaliteit van de nicotine is ongekend hoog, het komt namelijk direct uit de Burley- tabaksbladeren. De pasta is gemaakt op basis van mineralen, wat de smaak nog beter laat uitkomen.

Heerlijke smaken en dikke rookwolken

Je rookt waterpijp niet alleen omdat het gezellig is, maar ook voor de smaak. De pasta geeft vanaf de eerste minuut van je sessie met je hookah een lekkere smaak. De aroma’s van fruit, desserts of noten komen direct vrij. Er zijn verschillende lijnen: Zero, Basic, Arabian en Light Mix. Elke lijn heeft zijn eigen smaken en bijzonderheden. Zo doet de Arabian line denken aan de klassieke waterpijp tabak, zoals bijvoorbeeld de smaak Double Apple en Love 66. Deze smaken zijn dan ook sterker dan die van de andere lijnen. Je kunt verschillende smaken ook mixen, of als smaakversterkers toevoegen aan tabak of steam stones.Is de pasta in je waterpijp op, maar heb je zin in nog een sessie? Dan vul je ‘m gewoon bij met dezelfde, of een andere smaak. Zie de dikke rookwolken door de kamer zweven, terwijl je nog een haaltje neemt. De rookdichtheid van de pasta is hoog en geeft veel aroma’s af. Hierdoor zit je even lekker in de wolken, je hele waterpijpsessie door. Het ruikt nog eens goed ook.

Space Smoke Arabian Double Apple

Extra lang door of onderbreek je sessie waterpijp roken

Heb je zin in een lekkere lange, chille waterpijpavond met vrienden? Doordat de verhoudingen van de minerale basis perfect in balans zijn, kun je de rooktijd verlengen van een vulling tot twee uur shisha roken. De grote tubes zijn ontworpen voor acht tot tien vullingen, waardoor je in totaal 16 (!) uur rookplezier hebt. Heb je in de tussentijd zin in een ander smaakje? Dat kan ook. Mix er een andere smaak pasta doorheen. Dit kan als je gebruik maakt van een heat management device in plaats van folie.

Hiervan is Space Smoke gemaakt

De pasta’s zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals mineralen en natuurlijke smaken. Doordat de absorptie van de microscopisch gemalen  mineralen hoog is, zijn de pasta’s extreem hittebestendig. Daarnaast zorgen de mineralen ervoor dat de smaken goed tot hun recht komen en goed overgedragen zijn. De pasta’s smaken natuurlijk, dankzij de natuurlijke smaakstoffen die zijn gebruikt. Daarnaast zijn de pasta’s met nicotine gemaakt met natuurlijke, vloeibare nicotine. Deze nicotine komt direct van de hoge kwaliteit Burley-tabaksbladeren.

Welke smaken zijn er?

Je hebt keuze uit drie lijnen: Zero, Basic en Light Mix. Met de Zero lijn geniet je van een volledig nicotine-vrije rooksessie. De Basic en Light Mix geven je het rookplezier met nicotine, waarbij de Light Mix qua smaak het meest intens is. Hierdoor is er altijd een juiste pasta sterkte voor iedereen te vinden. De smaken verschillen van fruitig, noten tot chocolade en cola.

Bekijk hier alle smaken die we voor je hebben. Je krijgt via Premium-Hookahs alles origineel en van een officiële dealer. Zo weet je zeker dat je de goede pasta’s thuis ontvangt van de allerhoogste kwaliteit!  

space smoke hookah cream tube mango


Hoe gebruik je Space Smoke?

Oké, je wilt deze shisha pasta’s een keer proberen om thuis lekker te loungen. Maar hoe gebruik je de pasta? Je kunt de Space Smoke alleen gebruiken, of in combinatie met tabak en andere gewone shisha.

Zie hieronder een video waarin uitgelegd wordt hoe je Space Smoke kunt gebruiken:

Begin met de kop. Gebruik een Phunnel tabakskop op je waterpijp. Begin met een gewone vulling van 10 tot 15 gram pasta, afhankelijk natuurlijk van de grootte van je tabakskop. Vul je tabakskop tot net onder de rand en laat het niet de folie of het heat management device raken. Je kunt de pasta gewoon gebruiken met folie en drie a vier natuurkolen, om de pasta vol te laten ontwikkelen. Laat je waterpijp met de pasta minimaal acht minuten opwarmen. Voilà, je bent klaar voor je eerste sessie met Space Smoke pasta.

Tips om je hookah ervaring met Space Smoke tot een hoger niveau te brengen:

 • Zorg ervoor dat je niet te veel pasta gebruikt, want de pasta zet nog uit tijdens de opwarmtijd;
 • Laat je waterpijp goed opwarmen: acht minuten met windkap, twaalf minuten zonder windkap;
 • Let erop dat er geen stukjes kool in de kom vallen;
 • Gebruik je een Space Smoke Hookah? Dan kun je het rookniveau zelf naar eigen wens reguleren.

 

Knijp makkelijk de tube Space Smoke uit in je tabakskop