Shiazo waterpijp steentjes zijn een nieuwe innovatieve manier van waterpijp roken! Gemaakt van speciale kiezelsteentjes met een mineraal complex dat in staat is om vloeistoffen te absorberen. Dit vermogen maakt het mogelijk om Shiazo steentjes te roken in plaats van shisha tabak. Shiazo waterpijp stenen bevatten dus geen teer, nicotine en shisha tabak!  Met een korrelgrootte tussen 5 en 9 mm Shiazo is geschikt voor elke waterpijp en elke vorm van de tabakskop.  

Shiazo waterpijp steentjes zorgen voor een smaakvolle, zachte en langdurige rook ervaring. De rook die van de steentjes afkomt is in feite geen rook maar hitte damp. Vandaar de bijnaam ´´damp steentjes´´. Hierdoor zijn de waterpijp steentjes een gezonder alternatief voor waterpijp tabak. 

Wanneer de met de smaak naar keuze gewenste steentjes verhit worden met waterpijp kooltjes bereiken de sappen in de steentjes haar kookpunt waardoor er stoom vrijkomt. De damp wordt vervolgens gekoeld door het water in de waterpijp vaas en krijgt vervolgens een heerlijke, super dikke, en intensieve smaak!

De Shiazo waterpijp steentjes zijn ontwikkeld door een groep innovatieve duitste engineurs in samenwerking met een groep fanatieke waterpijp rokers. Het product is tot stand gekomen nadat er in Duitsland en andere Europese landen een waterpijp rook verbod kwam voor waterpijp cafés en shisha lounges. De Shiazo waterpijp stenen bevatten geen tabak, nicotine en teer waardoor ze niet onder de tabakswet vallen.

bekijk de waterpijp steentjes

Shiazo Waterpijp steentjes - Steaming stones

Hoe gebruik je de waterpijp steentjes?

  • Schud het bakje waterpijp stenen voor gebruik ongeveer 10 seconden heen en weer. Hierdoor raken de waterpijp steentjes extra besproeid met de sappen. 
  • Pak een lepel en schep de waterpijp steentjes uit het bakje. Stop je tabakskop nu vol met waterpijp steentjes tot net onder de rand. 
  • Plaats nu aluminium folie of een kolen scherm over de tabakskop heen en prik de gaatjes. 
  • Prepareer je waterpijp / shisha nu precies zoals je met normale waterpijp tabak ook zou doen. Omdat waterpijp steentjes minder gevoelig voor hitte zijn kun je in je set-up meer hetere kolen gebruiken als je dit zou willen. Speel en test hier een beetje mee om zo de beste rook ervaring te krijgen! 

Opmerking: Vanwege de structuur van de steentjes kan de luchtstroom gemakkelijk door de tabakskop stromen waardoor je vloeiend en gemakkelijk kunt inhaleren!

Shiazo waterpijp steaming stones zijn verkijgbaar in verschillende heerlijke smaken en bevatten geen nicotine, tabak, teer, suikers, molasses of kunstmatige kleurstoffen. Elk potje Shiazo waterpijp steentjes bevat 100 gram en voorziet in 3 tot 5 waterpijp rooksessies.

Wij raden je zeker aan de waterpijp steentjes te roken met een Phunnel of Vortex bowl! Deze speciale tabakskopjes voorkomen dat er sappen van de tabak / steentjes uit de tabakskop de schacht en uiteindelijk in de waterpijp vaas kunnen gaan lekken.

Shiazo waterpijp steentjes in vortex tabakskopGa naar het assortiment Waterpijp steentjes.


Video instructie: How to pack Shiazo steaming stones