Waterpijp Weekly

 1. 1001 nachten thema voor jouw personeelsfeest of event bij Premium-Hookahs!

  Ben je op zoek naar een leuk thema voor jouw aankomende personeelsfeest of event? Een 1001 nachten thema is erg leuk en gezellig en bovendien heel erg sfeervol! Zeker weten dat jouw personeel en bezoekers dit thema erg zullen waarderen. Wij van Premium-Hookahs kunnen ervoor zorgen dat jouw feest of event er eentje wordt om nooit meer te vergeten! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat een 1001 nachten thema feest precies inhoudt en wat je van ons kunt verwachten? Lees dan snel verder!

  Het 1001 nachten thema

  Een 1001 nachten thema feest staat helemaal in het teken van Arabische sferen en is gebaseerd op de eeuwenoude Oosterse sprookjes, mythen en verhalen van Sinbad, Aladdin met zijn wonderlamp en Alibaba met zijn 40 rovers. Tijdens het organiseren van een 1001 nacht themafeest worden de mooiste, authentieke en meest moderne waterpijpen op tafel gezet met de meest heerlijke waterpijp smaakjes om allemaal te proberen. Maar dat is natuurlijk nog niet

  Lees meer »
 2. Buikdanseressen inhuren voor jouw feest of event? Ook dat kan bij Premium-Hookahs!

  Buikdanseressen inhuren voor jouw feest of event? Ook dat kan bij Premium-Hookahs!

  Wil je jouw feest helemaal compleet maken en wil je een buikdanseres of misschien wel meerdere buikdanseressen inhuren? Dat kan via Premium-Hookahs! Wij hebben namelijk een samenwerking met de meest getalenteerde, ervaren en professionele buikdanseressen die graag op jouw feest of event willen dansen. Hoe leuk zou het zijn om tijdens jouw 1001 nachten thema feest ook nog eens te kunnen genieten van de echte Arabische sferen en hun mooie, traditionele dans te kunnen aanschouwen? In dit blog lees je alle informatie over een buikdanseres of buikdanseressen inhuren via Premium-Hookahs. 

  Buikdanseressen inhuren bij Premium-Hookahs

  Zoals al eerder genoemd, hebben wij een goed samenwerkingsverband met meerdere, getalenteerde buikdanseressen welke door jou ingehuurd kunnen worden om op jouw feest of event mooie Arabische, traditionele dansen uit te voeren. Heb je een 1001 nachten personeelsfeest op de planning staan of een leuk event met een soortgelijk thema? Dan maak je d

  Lees meer »
 3. De echte lounge experience ervaren? Ontdek de experience beyond the smoke!

  De echte lounge experience ervaren is meer dan alleen een waterpijp op tafel zetten en simpelweg roken. Wil je echt luxueus loungen en de meest gezellige sfeer creëren, waar en wanneer dan ook? Dan ben je op de goede plek terecht gekomen! Premium-Hookahs staat voor kwaliteit en het meest uitgebreide assortiment aan waterpijpen, accessoires en shisha stones en tabak. Ook hebben wij een geweldige experience categorie waar je de meest overheerlijke smaakjes thee en chai kunt ontdekken, maar ook heerlijke snacks en drankjes om zo jouw lounge ervaring tot een hoger level te tillen. Wij willen jou graag de ultieme lounge experience bieden zodat jij de meest gezellige en sfeervolle avondjes kunt beleven die onvergetelijk zullen zijn voor jou en jouw vrienden en familie! Wil je meer weten over de experience beyond the smoke? Lees dan snel verder!

  De echte lounge experience

  De experience beyond the smoke. Dat is waar Premium-Hookahs voor staat. Dat wil zeggen dat wij je meer

  Lees meer »
 4. Wat is een waterpijp, hookah of shisha?

  Wat is een waterpijp, hookah of shisha?

  Een aantal van de meest voorkomende vragen die we hier bij Premium Hookahs krijgen zijn 'wat is een waterpijp?' of 'wat zit er in een waterpijp?' en 'wat kun je ermee?'. Een waterpijp heeft allereerst veel verschillende benamingen afkomstig van over heel de wereld! De meest bekende benamingen zijn hookah en shisha, daarnaast wordt de waterpijp ook wel nargileh(narghile) of ghaliyan genoemd. In dit blog nemen we je mee in de wondere wereld van het waterpijp roken en vertellen we je precies wat een waterpijp, hookah of shisha is en wat je er zoal mee kunt. Met deze kennis zal je gemakkelijker een goede keuze kunnen maken uit ons ruime en kwalitatieve assortiment aan waterpijpen, aanverwante artikelen zoals

  Lees meer »
 5. Top 6 must have Waterpijp producten!

  Je bent eruit: je wilt een waterpijp. Maar wat heb je eigenlijk nodig voor die heerlijke waterpijp beleving? Premium-Hookahs heeft voor jou een top 6 van must haves waterpijp producten samengesteld op basis van populariteitverkoop en de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer je deze zes producten bestelt in onze webshop kun je meteen genieten van een ontspannende rooksessie!

  shisha roken

  Lees meer »
 6. Heat Management

  Een veel voorkomend probleem bij het opzetten van een waterpijp is de manier van verhitten. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer: Welke kooltjes moet ik gebruiken met één vel folie, twee vellen of misschien een kolen scherm? Moeten mijn vellen folie van een bepaalde kwaliteit zijn of gebruik ik gewoon folie van de supermarkt? Moet ik het kooltje tijdens het roken telkens verschuiven of moet ik hem gewoon in het midden laten liggen? Kortom hoe zorg ik ervoor dat het kooltje er niet voor zorgt dat de smaak doorbrand en m’n waterpijpsessie naar kool smaakt. Het antwoord hierop hangt af van vele factoren en is daarnaast ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  -

  Lees meer »
 7. Tabakskommetjes - Hulp bij het kiezen van de juiste tabakskom!

  De tabakskom vormt het kloppende hart van je waterpijp (shisha). Hierin leg jij je favoriete smaak die je vervolgens verwarmt met gloeiende kooltes. Het aroma van je waterpijp tabak zal zich dan een weg banen door de waterpijp naar de vaas om vervolgens door jou te worden ingeademd en geproefd. Iedere tabakskop zorgt voor een nieuwe beleving. Wij gaan je helpen om de juiste keuze te maken.

  phunnel tabakskoppen

  Lees meer »
 8. Waterpijp slang schoonmaken

  Voordat je begint met het schoonmaken van jouw slang moet je weten of het wel schoon te maken is. Vele slangen hebben een metalen spiraal die binnen in de slang loopt. Als hier water bij komt kan deze gaan roesten en uiteindelijk zorgt dit voor stukjes stof en roest in de slang, moeilijker rook inhaleren door de slang en uiteindelijk zal de slang zelfs uit elkaar kunnen gaan vallen.

  shisha schoonmaken

  Lees meer »
 9. De voor- en nadelen van Easy Light kooltjes

  Easy light kolen zijn de meest gebruikte en verkochte soorten kooltjes op de waterpijp markt. Het voordeel van deze kolen is dat ze relatief goedkoop zijn, snel ontvlammen en altijd perfect op maat zijn. Hierdoor zijn easy light kooltjes ideaal op het moment dat je snel aan de slag wilt gaan en geen zin hebt om lang te wachten voor het kooltje ontbrand is. Easy light kolen hebben echter ook een nadeel. De stoffen die ervoor zorgen dat het kooltje zich sneller ontvlamt dan normaal zijn chemisch en kunnen een nare bijsmaak geven aan de tabak. Zorg er daarom altijd voor dat je het kooltje pas gaat gebruiken op het moment dat hij volledig ontvlamt is! Als het kooltje rood gloeit of een witte aslaag heeft is het kooltje klaar voor gebruik!

  Lees meer »
 10. Verschil tussen traditionele rookkamer en een universele rookkamer

  De onderkant van de stang dat op de bovenkant van de vaas vast zit is de rook kamer. In een ‘’common’’ (universele) rook kamer is dit gedeelte hol van binnen. Aan deze holle binnenkant zitten de slang poort(en) en ventilatie poort vast. Sommige waterpijpen hebben een plaat vast gelast aan de onderkant van de rookkamer. Vervolgens zijn er gaten geboord onder elke slangpoort en onder de ventilatiepoort. De common chamber fungeert als het ware als een soort bufferzone.

  rookkamers waterpijp

  Lees meer »
Posts loader