Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Carbopol Crown - 40mm (rol)


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • carbopol crown 40mm rol
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Carbopol Crown - 40mm (rol) delen via Twitter Carbopol Crown - 40mm (rol) delen via Facebook Carbopol Crown - 40mm (rol) delen via Email Carbopol Crown - 40mm (rol) details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 2,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

Premium punten Je ontvangt 2 premium punt(en).

Carbopol biest easy light kolen met een innovatieve vorm aan. Dankzij het gat in het midden en de pootjes langs de zijkant krijg je een optimale hittecirculatie. Deze hebben een formaat van 40mm en geven een rooktijd van ongeveer 60 minuten.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Easy light kolen van topkwalitiet met Carbopol Crown - 40mm (rol)

Carbopol biedt easy light kolen met een innovatieve vorm aan. Het zijn ronde kolen met een gat in het midden. De Crown editie gaat nog een stapje verder door de toevoeging van een soort pootjes. Dankzij gat ontstaat er een perfecte hittecirculatie en door de pootjes blijft de hitte onder het kooltje hangen. Dit in combinatie met de snelle ontvlambaarheid, lange brandtijd en geen geurafgifte maakt deze kolen tot een echt topproduct.

Ronde kolen van 40mm

Deze 40mm ronde kooltjes groter dan de Cabopol Ring kolen. Door de goede hittecirculatie heb je hierdoor maar één kooltje nodig in plaats van twee, waardoor je kosten kunt besparen. Na het branden laten ze slechts 5% as achter. Hiermee tippen ze aan de kwaliteit van natuurkolen. Ook blijft door de compacte structuur de as aan het kooltje plakken en valt het niet in je tabakskop.Bij bestelling ontvang je één rol met tien kooltjes. Dit is handig wanneer je ze eerst een keer wilt uitproberen en vergelijken met andere merken. Hiermee kun je ongeveer tien rooksessies van een uur mee houden.

Gerelateerde producten

Deze 40mm kooltjes zijn ook verkrijgbaar in grotere hoeveelheden. Kijk voor meer informatie bij Cabopol Crown– 40mm

Kijk voor andere aanbieders van 40mm kolen eens naar deze producten:

Merk

Carbopol

Kwaliteit

A

Rooktijd (minuten)

 45,00

Koolstof Percentage

 80,00

Vochtigheid Percentage

 6,00

As Percentage

 5,00

Hoeveelheid

1 doos
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...