Tom Cococha - Hexagon Sticks (1kg)

Op voorraad
€ 7,50

Onmisbaar om deze kolen te verwarmen:

Delen

Tom Cococha presenteert: Hexagon Sticks kokos kooltjes

Tom Cococha Hexagon Sticks halen de standaard die we van Tom zijn gewend. In vergelijking met de Tom Cococha Gold worden deze natuurkooltjes nóg heter: door het grote oppervlak branden deze kokos kooltjes geleideker dan ooit. Speciaal aan allen varianten van Tom Cococha is het minimale afval: het materiaal van samengeperste kokosschillen laat vrijwel geen as achter en is dus makkelijk opgeruimd.

De Hexagon Sticks natuurkooltjes zijn groot en rechthoekig - in vergelijking met Tom Cococha yellow - maar verdwijnen praktisch tijdens het roken. Geen gezeik meer met achterblijvende as; rook tweemaal zo lang en maak tweemaal zó snel schoon met de Hexagon Sticks kolen.

De kunst van kolen; Tom Cococha

Tom Cococha heeft verschillende variaties op de markt gebracht: Tom Cococha Groen, -Blue, -Yellow, -Gold en nú ook de Hexagon Sticks. Verschillend in naam, maar met een enkele eigenschap in gemeen: kwaliteit. Natuurkooltjes zijn keer op keer geïnnoveerd, maar de kokosschil kooltjes van Tom Cococha zijn tijdloos. Al jaren aan de top; dat proef je. De Hexagon Sticks zijn vernieuwend door het langwerpige formaat, en branden door de dimensies van 20x50mm super lang door. Bekijk deze video voor een presentatie.

Specificaties;

  • 20x50mm (per stuk)
  • Verpakking van 1 kilo
  • Samengeperste kokosschillen

Dit product bevat shisha kooltjes van 100% natuurlijk materiaal. Resultaat is een langere brandtijd, -minder schadelijke stoffen en -duurzame restanten. Tip voor gebruik van natuurkooltjes: gebruik een kolen heater voor de optimale sessie. Klik hier voor ons assortiment aan heaters.

Kenmerken
Merk Tom Cococha
Herkomst n.v.t.
Kwaliteit Premium
Formaat kool 20x20x50mm
Rooktijd (minuten) 60
Koolstof Percentage 80.0000
As Percentage 2.0000
Vochtigheid Percentage n.v.t.
Hoeveelheid 1 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tom Cococha - Hexagon Sticks (1kg)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven