Schoonmaakborstel - Stang

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
€ 2,50
Delen

Schoonmaakborstel – Stang voor de onderhoud van je waterpijp

Als je optimaal wilt kunnen genieten van je waterpijp, dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hier hoort onder andere een goede schoonmaakbeurt bij. Hiermee haal je resten en achtergebleven smaken van je vorige rooksessies weg en kun je blijven genieten van je favoriete smaken. Het is aan te raden om je gehele shisha elke drie rooksessies helemaal schoon te maken. Als je regelmatig wisselt van smaak kan het verstandig zijn om dit na iedere sessie te doen.

Met deze specifieke borstel kun je de stang van je waterpijp reinigen. Door zijn lengte is het specifiek geschikt voor grote waterpijpen, zoals de Khalil Mamoon modellen. Laat hiervoor warm water in de stang lopen en rag er met deze borstel een paar keer goed doorheen. Voor een grondige schoonmaakbeurt kun je ook citroensap, azijn of wodka op de borstel doen. Deze vloeistoffen laten geen smaak achter. Kijk voor meer informatie over het schoonmaken van je waterpijp eens op deze pagina.

Deze borstel is ook verkrijgbaar in een set met een vaasborstel erbij. Kijk voor meer informatie bij Schoonmaakborstel set - Groot.

Kenmerken
Past op Grote waterpijpen
Maat n.v.t.
Merk overige merken
Kwaliteit Economy
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonmaakborstel - Stang
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
5 ster
22
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Prijs 5
100% of 100
Kwaliteit 5
100% of 100