Glazen ventielkogeltjes - Classic 6mm (5-pack)

Op voorraad
€ 7,50
€ 4,95

Glazen ventielkogeltjes voor het luchtdicht afsluiten van je waterpijp

Elke waterpijp is voorzien van één of meerdere van dit soort kogeltjes. Alleen bij zeer kwalitatief slechte waterpijpen worden ze niet gebruikt. Het kogeltje bevindt zich in het luchtventielhuis. Het zorgt ervoor dat de waterpijp luchtdicht blijft afgesloten tijdens het inhaleren. Zonder kogeltje is het ook niet mogelijk niet lucht uit te blazen. Het is daarom een essentieel onderdeel voor het hebben van een goede rooksessie. Het kan echter gebeuren dat het kogeltjevast gaat zitten in het ventielhuis, of dat het gaat roesten. In dat geval kan je waterpijp niet meer 100% functioneren, en verpest het je rooksessie. Het is daarom verstandig om dit onderdeel regelmatig te controleren en te vervangen. Het handige van dit specifieke product is dat ze zijn gemaakt van glas. Hierdoor behoort roesten tot de verleden tijd.

Meerdere slangpoorten

Bij sommige waterpijpen, is het mogelijk om meerdere slangpoorten aan te sluiten. Deze kogeltjes kun je dan heel goed gebruiken in de slangadapter. Je zorgt hiermee voor een auto-seal systeem. Dit houdt in dat tijdens het inhaleren de andere slangpoorten worden afgesloten. Zonder dat systeem zou je tijdens het inhaleren je vinger op het luchtventiel moeten houden, omdat je anders lucht zou trekken. Dankzij de kogeltjes hoeft dat niet en kun je gezellig samen met je vrienden genieten van dezelfde waterpijp.

Gebruik voor traditionele waterpijpen
6mm kogels zijn te gebruiken bij voornamelijk Traditionele waterpijpen zoals alle El Nefes, Khalil Mamoon en Farida waterpijpen. 

Zoek je kogels voor Oduman of AMY Deluxe waterpijpen? Kijk dan hier

Profiteer van de voordelige 5-pack deal zodat je altijd extra balletjes in huis hebt in het geval je ze kwijt raakt!

Kenmerken
Lengte n.v.t.
Past op Traditionele waterpijpen
Merk Premium-Hookahs
Kwaliteit Premium (A+)
Maat n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glazen ventielkogeltjes - Classic 6mm (5-pack)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven