Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Gasaansteker - Unilite Tokyo


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • Unilite Tokyo Super aansteker
  • gas aansteker tokyo
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Gasaansteker - Unilite Tokyo delen via Twitter Gasaansteker - Unilite Tokyo delen via Facebook Gasaansteker - Unilite Tokyo delen via Email Gasaansteker - Unilite Tokyo details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.

Normale prijs: € 7,50

Special Price € 5,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

BIJNA UITVERKOCHT!

Nog 3 stuks


Premium punten Je ontvangt 5 premium punt(en).

Voor een goede rooksessie moet je de kolen goed aan kunnen maken. Met deze gasaansteker kun je dat op een eenvoudige manier doen. Het is een het Tokyo model.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Gasaansteker - Unilite Tokyo voor het aansteken van de kooltjes

Er zijn meerdere manieren om voor een rooksessie de kooltjes aan te steken. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale elektrische kookplaten. Een andere manier is om een gasaansteker te gebruiken. Het grote voordeel hiervan is dat je de kooltjes direct op je tabakskop kunt aansteken. Je hoeft ze dus niet na het verwarmen te verplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om de hitte te verstellen. Bij veel natuurkolen van goede kwaliteit duurt het soms wat langer voordat ze goed ontvlammen. Je kunt ze dan beter wat langer op een lagere temperatuur verwarmen.

Deze specifieke gasaansteker is van het merk Unilite. Dit merk is van goede kwaliteit en biedt de mogelijkheid om extra gasflesjes te bestellen als navulling. Dankzij de grootte is het uitstekend geschikt voor het aansteken van enkele kooltjes voor kortere rooksessies. Daarnaast is het Tokyo model verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Wil je liever een groter model? Kijk dan eens naar onze Gasaansteker (groot).

Merk

Eurojet

Kwaliteit

B

Lengte

 0,00
Product Video
[leave blank]
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...