Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Devil Smoke - Mouthpiece (Glow in the Dark)


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • Devil Smoke - Mouthpiece (Glow in the Dark)
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Devil Smoke - Mouthpiece (Glow in the Dark) delen via Twitter Devil Smoke - Mouthpiece (Glow in the Dark) delen via Facebook Devil Smoke - Mouthpiece (Glow in the Dark) delen via Email Devil Smoke - Mouthpiece (Glow in the Dark) details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 29,95

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

KLEINE VOORRAAD

Nog 5 stuks


Premium punten Je ontvangt 30 premium punt(en).

Gebruik mondstukjes om hygiënisch je waterpijp te roken. Dit is vooral handig wanneer meerdere personen van één shisha gebruik maken. Deze mouthpiece van Devil Smoke is gemaakt van glas en heeft een glow in the dark element.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Devil Smoke – Mouthpiece (glow in the dark) glazen mondstuk met leuke effecten

Mondstukjes zijn een essentieel onderdeel voor wanneer je hygiënisch wilt roken. Je zet ze eenvoudig op het uiteinde van je slang en kunt ze tussen personen wisselen. Dit is niet alleen prettig voor de particuliere roker, maar een zeer belangrijke toevoeging voor shisha lounges.

Dit specifieke mondstukje is van het merk Devil Smoke. Het unieke is dat het gemaakt is van glas. Hierdoor hoef je het mondstuk na gebruik niet weg te gooien, maar kun je het schoonmaken en hergebruiken. Vanwege het materiaal is het wel aan te raden om het te gebruiken in combinatie met een silicone slang. Bovendien bevat het een glow in the dark element. Hierdoor krijg je in het donker leuke effecten die je rooksessie net even iets bijzonderder maakt.

Lengte

Nee

Past op

Siliconen slangen
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...