Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Mondstukjes Tip Top (vrouw)


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • mondstukjes tip top vrouw
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Mondstukjes Tip Top (vrouw)  delen via Twitter Mondstukjes Tip Top (vrouw)  delen via Facebook Mondstukjes Tip Top (vrouw)  delen via Email Mondstukjes Tip Top (vrouw)  details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 3,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD
  • Koop 2 voor € 2,50 per stuk. en bespaar 17%
  • Koop 5 voor € 2,00 per stuk. en bespaar 34%

Premium punten Je ontvangt 3 premium punt(en).

Gebruik mondstukjes om hygiënisch je waterpijp te roken. Dit is vooral handig wanneer meerdere personen van één shisha gebruik maken. Deze is van het vrouwelijke type.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Mondstukjes Tip Top (vrouw) voor hygiënische rooksessies

Mondstukjes zijn een essentieel onderdeel voor wanneer je hygiënisch wilt roken. Je zet ze eenvoudig op het uiteinde van je slang en kunt ze tussen personen wisselen. Dit is niet alleen prettig voor de particuliere roker, maar een zeer belangrijke toevoeging voor shisha lounges.

Dit is een standaard mondstukje. Het is gemaakt van plastic, waardoor je het na gebruik kunt weggooien. Het mondstukje past op alle slangen met uitstekend uiteinde. Het is van het vrouwelijke type, wat inhoudt dat je het over het uiteinde van de slang plaatst. Het dikke gedeelte heeft een diameter van 1 centimeter. Bij bestelling ontvang je 80 mondstukjes in een mat-doorzichtige kleur.

Wist je dat je meerdere van deze mondstukjes met korting kunt aanschaffen? Kijk maar eens naar onze mondstukjes Tip Top (vrouw) – 10 stuks.

Diameter onderkant

1 cm

Past op

Mannelijk uiteinde

Hoeveelheid

80 stuks
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...