Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Mondstukjes Breed (vrouw) - 10 stuks


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • mondstukjes vrouw
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Mondstukjes Breed (vrouw) - 10 stuks delen via Twitter Mondstukjes Breed (vrouw) - 10 stuks delen via Facebook Mondstukjes Breed (vrouw) - 10 stuks delen via Email Mondstukjes Breed (vrouw) - 10 stuks details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 1,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

Premium punten Je ontvangt 1 premium punt(en).

Gebruik mondstukjes om hygiënisch je waterpijp te roken. Dit is vooral handig wanneer meerdere personen van één shisha gebruik maken. Deze is van het vrouwelijke type.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Mondstukjes Breed (vrouw) - 10 stuks voor hygiënische rooksessies

Mondstukjes zijn een essentieel onderdeel voor wanneer je hygiënisch wilt roken. Je zet ze eenvoudig op het uiteinde van je slang en kunt ze tussen personen wisselen. Dit is niet alleen prettig voor de particuliere roker, maar een zeer belangrijke toevoeging voor shisha lounges.

Dit is een standaard mondstukje. Het is gemaakt van plastic, waardoor je het na gebruik kunt weggooien. Het mondstukje past op alle slangen met uitstekend uiteinde. Het is van het vrouwelijke type, wat inhoudt dat je het over het uiteinde van de slang plaatst. Het dikke gedeelte heeft een diameter van 1 centimeter. Bij bestelling ontvang je tien mondstukjes in een willekeurige kleur. Hiermee ontvang je korting tot wel 25%.

Wist je dat je deze mondstukjes ook in grotere aantallen kunt aanschaffen? Kijk maar eens naar onze Mondstukjes Breed (vrouw).

Diameter onderkant

1 cm

Past op

Mannelijk uiteinde

Hoeveelheid

10 stuks
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...