Amy - 100 luxe mondstukken XL (man)

Waardering:
73% of 100
Niet op voorraad
Delen

Amy Deluxe presenteert: Luxe mondstukjes (100 stuks)

Amy Deluxe brengt eindelijk haar eigen mondstukjes uit. Deze waterpijp mondstukken zijn groot en -robuust, met de kwaliteit die we bij Amy verwachten. De shisha mondstukjes worden geleverd in verpakking van 100 stuks. Bij aankoop zal je dus voorlopig nooit aan waterpijp mondstukken te hoeven denken. Uiteraard passen deze mondstukken perfect op Amy waterpijp sets, maar doen het ook prima op andere wasbare slangen.

Hygiënisch en robuust in materiaal: de mondstukjes bieden de perfecte oplossing voor sessies-met-vrienden. Naast reinheid zijn de mondstukken ook kwalitatief goed; en dus duurzaam. De grote verpakking betekent dat al jouw vrienden, of lounge-bezoekers, altijd voorzien zijn. De mondstukjes gaan overigens ook individueel lang mee, door het materiaal van stevig kunststof.

Amy Deluxe Airflow

Hygiëne is belangrijk, maar daarnaast bevorderen de Amy Deluxe mondstukken ook jouw airflow. Bij het zuigen aan een waterpijp slang bouw je in de rookkamer druk op: de rook zoekt een opening, en trekt door de slang. De druk bouwt in de slang op, maar verlost pas wanneer de rook een opening heeft. De Amy Deluxe waterpijp mondstukken zijn breed in diameter: de druk vermindert, en de rook zet uit. Resultaat? Dikkere rookwolken, door de juiste airflow.

Specificaties:

  • Lengte per mondstuk: 6 cm
  • Diameter uiteinde (breed): 11 mm
  • Diameter uiteinde (dun): 7 mm
  • Past op: alle slangen met vrouwelijk uiteinde

Let op! De mondstukjes worden geleverd in diverse kleuren. De foto bevat een blauw mondstuk, maar niet alle mondstukjes zijn dus blauw.

Kenmerken
Merk overige merken
Diameter onderkant 1 cm
Past op Vrouwelijk uiteinde
Hoeveelheid 100 stuks
Kwaliteit Economy
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 100 luxe mondstukken XL (man)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
3.65

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
73% of 100
5 ster
1
4 ster
1
3 ster
0
2 ster
1
1 ster
0
Prijs 4.25
85% of 100
Kwaliteit 3.25
65% of 100