Schoonmaakborstel - Vaas

Waardering:
99% of 100
Op voorraad
€ 3,95

Schoonmaakborstel – Vaas voor de onderhoud van je waterpijp

Als je optimaal wilt kunnen genieten van je waterpijp, dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hier hoort onder andere een goede schoonmaakbeurt bij. Hiermee haal je resten en achtergebleven smaken van je vorige rooksessies weg en kun je blijven genieten van je favoriete smaken. Het is aan te raden om je gehele shisha elke drie rooksessies helemaal schoon te maken. Als je regelmatig wisselt van smaak kan het verstandig zijn om dit na iedere sessie te doen. Er zijn hiervoor speciale borstels om de binnenkant van alle plekjes van je waterpijp te bereiken. Deze borstel is bedoelt voor de binnenwand van je vaas, waar vaak aanslag op ontstaat.

Met deze specifieke borstel kun je de vaas van je waterpijp reinigen. Door zijn breedte is het specifiek geschikt voor vazen van grote waterpijpen, zoals de Khalil Mamoon modellen. Laat hiervoor een beetjewarm water in de vaas lopen en ga er met deze borstel een paar keer goed langs de randen. Voor een grondige schoonmaakbeurt kun je ook onze speciale waterpijp schoonmaakpoeder op de borstel doen. 

Deze borstel is ook verkrijgbaar in een set met een borstel voor je waterpijp stang erbij. Kijk voor meer informatie bij Schoonmaakborstel set - Groot.


Kenmerken
Past op Alle waterpijpen
Lengte 40.0000
Maat n.v.t.
Merk overige merken
Kwaliteit Economy (B)
BEOORDELING & REVIEWS
4.95

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
99% of 100
30 ster
17
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.89
97.8% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoonmaakborstel - Vaas
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven