Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Vaas Connector


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Vaas Connector delen via Twitter Vaas Connector delen via Facebook Vaas Connector delen via Email Vaas Connector details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 3,50

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

* Verplichte velden

Premium punten Je ontvangt 4 premium punt(en).

Handig tussenstuk om de stang en vaas met elkaar te verbinden, waardoor het niet per ongeluk los kan raken tijdens het optillen.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Extra stevigheid voor je waterpijp met de Vaas Connector

Bij traditionele waterpijpen moet je er altijd aan denken om die niet alleen bij de stang, maar ook bij de vaas vast te pakken. Vanwege de afsluiting met afsluitrubbers loop je anders het risico dat dat de vaas van de stang af valt, met alle gevolgen van dien. Dit probleem is nu geheel verleden tijd dankzij deze Vaas Connector. Hiermee heb je een extra bevestiging tussen stang en vaas.. Het zorgt voor meer stevigheid en je kunt je shisha voortaan veilig optillen aan de stand, wat in veel gevallen een stuk fijner is. De connector is geschikt voor alle traditionele waterpijpen, zoals Khalil Mamoon, Farida en El Nefes.

Lengte

Nee

Past op

Alle Egyptische waterpijpen
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...