Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Abonneren op RSS-feed

Waterpijp slangen

Premium-Hookahs heeft voor jou alleen de allerbeste kwaliteit waterpijp slangen. Wij verkopen wasbare en niet wasbare slangen. Ga voor een wasbare slang als je veel verschillende smaken rookt. Dan kan je de zogenoemde "ghost flavours" uit de slang wassen. Deze slangen zijn veelal van silicone of plastic gemaakt en bevatten geen metaal aan de binnenkant. Metaal of karton kan bij aanraking met water namelijk gaan roesten (metaal) of schimmelen (karton). Ben je een liefhebber van één en dezelfde smaak tabak, neem dan een niet wasbare slang zodat de smaak in de slang kan trekken!

Bij Premium-Hookahs kan je per slang zelf de gewenste kleur kiezen. Ook de lengte van de slang (vaak tussen de 150 - 200 cm) staat per model aangegeven. De populairste slangen binnen ons assortiment zijn de Nammor slang en de toverstaf slang. Of je uiteindelijk nu kiest voor een moderne silicone slang of een traditionele Egyptische of Turkse slang, vergeet vooral niet om er mondstukjes bij te bestellen als je de slang met andere deelt!

Weet je niet precies welke slang je nodig hebt voor jouw shisha? Bel dan even onze klantenservice of kom langs in de showroom.

Items 1 to 12 of 45

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 12 of 45

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4