Premium-Hookahs - Toverstaf slang 4.0

Op voorraad
€ 14,95

Wasbare Toverstaf slang – 4.0 vernieuwd model

Rook jij graag verschillende smaken, of wil je af en toe een nieuwe smaak uitproberen? Gebruik dan een wasbare slang. Deze worden steeds populairder, omdat je achtergebleven smaken (ghost flavours) eenvoudig kunt wegspoelen en zo voorkomt dat je een nare mix van smaken krijgt. De smaak wordt hierdoor wel minder intens. Het is daarom aan te raden om een niet wasbare slang te gebruiken voor je favoriete smaak.

Uniek Toverstaf 4.0 model

De Toverstaf modellen zijn goedkoop maar effectief en bieden daarmee een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Dit 4.0 model heeft een aansluiting tussen de slang en het mondstuk die beter luchtdicht is. Ook zijn de ribbels in de slang sterker, waardoor het minder snel gaat knakken. Als laatste is het mondstuk langer en sterker dan bij de andere modellen. De totale lengte van de slang is 187 centimeter en simpel van ontwerp, maar zeer herkenbaar aan het mondstuk. Deze is lang en smal en doet denken aan een toverstokje. Hierdoor heeft het een unieke uitstraling dat zeer goed past bij mystieke waterpijpen. Het ligt lekker in de hand en bij bestelling heb je keuze uit verschillende kleuren.

Tip: Het is aan te raden om je Toverstaf slang eerst goed in te roken met dezelfde smaak voordat je hem voor de eerste keer wast.

Kenmerken
Merk overige merken
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Plastic
Breedte mondstuk Smal
Lengte 187.0000
Kwaliteit Economy (B)
Type slang Toverstaf, Plastic, Moderne stijl
Kleur Oranje, Roze, Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Premium-Hookahs - Toverstaf slang 4.0
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven