Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
€ 22,50

Past op deze slang:

Delen

Premium Hookahs Siliconen slang

Exclusief bij Premium Hookahs! Deze slang is het beste van het beste qua wasbare slangen. Voorzien van een luxe en comfortabel mondstuk met een brede diameter. Het materiaal en de bijna perfecte luchtdoorstroming van deze slang zorgen ervoor dat je keer op keer kan genieten van jouw gekozen smaak, of het nou mint of blueberry is met deze slang zul je het optimale eruit halen. Wil je nooit meer last hebben van Ghost Flavors? Dan is dit de slang voor jou. 

Productspecificaties

Het materiaal is zeer flexibel en gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor hebben ze een goede luchtdoorstroming en een hele lange levensduur. Een goede luchtdoorstroming zorg er voor dat je minder moeite hoeft te doen bij het inhaleren. Deze slang past op elke middel grote waterpijp (zoals Khalil Mamoon, Farida, Al-Mani etc.) het heeft een lengte van 182 centimeter waardoor je het op de grond kan zetten zonder dat je waterpijp omvalt. Voor heerlijke zomerdagen kan je het mondstuk eraf halen en je Ice Hose Tip erop bevestigen om te genieten van een heerlijke koude rookervaring. 

Premium-Hookahs productlijn

De Premium-Hookahs productlijn staat garant voor de kwaliteit die je van ons gewend bent, of zelfs meer! Naast een uniek product uit onze eigen lijn verassen wij onze klanten met een scherpe prijs tegenover een goede kwaliteit. En als klap op de vuurpijl krijg je ook extra Premium-Punten bij onze eigen productlijn!

 

 

Kenmerken
Merk Premium-Hookahs
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Silicoon
Breedte mondstuk Gebalanceerd
Lengte 180.0000
Kwaliteit Premium
Type slang SIliconen, Moderne stijl
Kleur Blauw, Groen, Rood, Zilver, Zwart
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
200
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven