Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

El Nefes - Turkish Flag Mondstuk


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • El Nefes Turkish Flag Mondstuk
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus El Nefes - Turkish Flag Mondstuk delen via Twitter El Nefes - Turkish Flag Mondstuk delen via Facebook El Nefes - Turkish Flag Mondstuk delen via Email El Nefes - Turkish Flag Mondstuk details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 25,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

BIJNA UITVERKOCHT!

Nog 4 stuks


Premium punten Je ontvangt 25 premium punt(en).

Bij Premium-Hookahs is het mogelijk om je eigen wasbare siliconen slang samen te stellen. Dit Turkish Flag mondstuk is gemaakt van glas waarbij in het midden de maan en ster van de Turkse vlag zijn verwerkt.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Stel je eigen siliconen slang samen met een los El Nefes - Turkish Flag Mondstuk

Je kunt een slang geheel compleet aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer een bepaalde slang heel goed bij de stijl van je waterpijp past. Maar wat is er leuker dan je eigen persoonlijke slang in elkaar te zetten? Je kunt dan geheel zelf bepalen welke kleur slang en welk mondstuk je wilt gebruiken. Hierdoor weet je altijd welke slang van jou is, en kun je nog meer genieten van je rooksessies. Bij Premium-Hookah bieden we je de mogelijkheid om je eigen wasbare siliconen slang te maken.

Dit mondstuk van El Nefes is zeer bijzonder, omdat het van glas is gemaakt in plaats van metaal. Hierdoor kun je de rook door het glas zien stromen, wat het extra speciaal maakt. Het model heeft daarnaast een bijzondere vorm. Net als het standaard glazen model is het langwerpig van vorm en transparant van kleur. In het midden is er echter een prachtige rode versiering gemaakt met de maan en ster van de Turkse vlag. Hierdoor is er geen twijfel mogelijk over uit welk land dit merk komt, en is daarmee een zeer goede aanvulling voor een slang voor een Turkse waterpijp. Naast de versiering heeft dit model verder geen verdikking of grip gedeelte. Hierdoor kun je het heel lichtjes en delicaat in je hand houden. De lengte is ongeveer 30 centimeter.

Lengte

Nee

Past op

Siliconen slangen
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...