Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Transilvania mondstuk - Doric


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • Transilvania mondstuk Doric
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Transilvania mondstuk - Doric delen via Twitter Transilvania mondstuk - Doric delen via Facebook Transilvania mondstuk - Doric delen via Email Transilvania mondstuk - Doric details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 25,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

KLEINE VOORRAAD

Nog 8 stuks


Premium punten Je ontvangt 25 premium punt(en).

Bij Premium-Hookahs is het mogelijk om je eigen wasbare siliconen slang samen te stellen. Met deze houten Transilvania mondstuk geef je het geheel een klassieke afwerking met een moderne twist.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Stel je eigen siliconen slang samen met een los Transilvania mondstuk - Doric

Je kunt een slang geheel compleet aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer een bepaalde slang heel goed bij de stijl van je waterpijp past. Maar wat is er leuker dan je eigen persoonlijke slang in elkaar te zetten? Je kunt dan geheel zelf bepalen welke kleur slang en welk mondstuk je wilt gebruiken. Hierdoor weet je altijd welke slang van jou is, en kun je nog meer genieten van je rooksessies. Bij Premium-Hookah bieden we je de mogelijkheid om je eigen wasbare siliconen slang te maken.

Het eerste dat je ziet bij levering van dit product, is het doosje met het logo van El Nefes. Deze bekende fabrikant heeft het mondstuk laten maken in Transilvanië, wat in Roemenië ligt. Bij het openen van het doosje zie je een prachtig vormgegeven houten mondstuk. Een mondstuk van hout is traditioneel en authentiek, maar El Nefes heeft er met succes een stapje bovenop gedaan en er een moderne twist aan gegeven. Dit zie je goed terug bij het Doric model. De uiteindes lijken op de houten mondstukken die je bij traditionele slangen ziet. Het middenstuk is echter anders dan anders. Deze is langwerpig met ingekerfde lijnen. Dit hebben vaklieden zorgvuldig met de hand gedaan. Hierdoor krijgt het geheel een wat moderner uiterlijk. Het zorgt bovendien voor een fijne grip die lekker in de hand ligt. De smaak zal na verloop van tijd in het hout trekken waardoor het geschikt is voor gebruik bij één smaak. Het geheel is bovendien ergonomisch zeer sterk, en een mooie aanvulling op je collectie, of om iemand cadeau te doen. De rookstijl is typisch Turks, wat betekent dat deze gedempt met een restricted luchtstroom is. Je moet wat harder hijsen, maar krijgt wel meer smaak per hijs. De Doric past op iedere siliconen slang en heeft een lengte van ongeveer 30 centimeter.

Lengte

Nee

Past op

Siliconen slangen
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...