Siliconen slang - Toverstaf

Waardering:
95% of 100
Op voorraad
€ 17,50

Passende mondstukjes toevoegen:

Wasbare Siliconen slang – Toverstaf met lange levensduur

Zoals de naam al doet vermoeden kun je wasbare slangen tussen je rooksessies in schoonmaken. Door deze eigenschap worden ze steeds populairder, omdat je hierdoor eenvoudig van tabakssmaak kunt wisselen. Tijdens het wassen spoel je achtergebleven smaken (ghost flavours) weg. Dit houdt echter ook in dat de smaak minder intens zal zijn. Wasbare slangen zijn daarom aan te raden om te gebruiken wanneer je graag verschillende smaken rookt, of wanneer je een nieuwe smaak wilt uitproberen. Gebruik voor je favoriete smaak een niet wasbare slang om de smaak te behouden.

Uniek Toverstaf model

Siliconen slangen vormen de nieuwe innovatie binnen de markt. Het materiaal is zeer flexibel en goed schoon te maken. Hierdoor hebben ze een goede luchtstroom en gaan ze zeer lang mee.

Naast de de originele Toverstaf en de 2.0 versie is er ook een siliconen variant. Het heeft een lengte van 160 centimeter en zijn kenmerkende lange en smalle mondstuk wat doet denken aan een toverstokje. Bovendien is deze afkoppelbaar waardoor je de slang nog makkelijker kunt schoonmaken. Ook heb je de mogelijkheid om deze te vervangen voor een ice hose tip. Deze koelt de rook bij het aanzuigen en zorgen voor een heerlijk frisse ervaring. Dit is uitstekend geschikt voor warme zomerdagen of als je de rook normaal gesproken te heet vindt.

Tip: Het is aan te raden om je siliconen slang eerst goed in te roken met dezelfde smaak voordat je hem voor de eerste keer wast.

Kenmerken
Merk Premium-Hookahs
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Silicoon
Breedte mondstuk Extra smal
Lengte 160.0000
Kwaliteit Excellent (A)
Type slang n.v.t.
Kleur Rood
BEOORDELING & REVIEWS
4.75

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
95% of 100
30 ster
20
50 ster
200
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.75
95% of 100
Kwaliteit 4.75
95% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Siliconen slang - Toverstaf
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven