El Nefes - Waterpijp slang

Waardering:
98% of 100
Op voorraad
€ 29,95
€ 22,50

Past op deze slang:

Wasbare (standaard) El Nefes slang

Rook jij graag verschillende smaken, of wil je af en toe een nieuwe smaak uitproberen? Gebruik dan een wasbare slang. Deze worden steeds populairder, omdat je achtergebleven smaken (ghost flavours) eenvoudig kunt wegspoelen en zo voorkomt dat je een nare mix van smaken krijgt. De smaak wordt hierdoor wel minder intens. Het is daarom aan te raden om een niet wasbare slang te gebruiken voor je favoriete smaak.

Standaard El Nefes model

El Nefes is bekend van hun Turkse waterpijpen. Deze slang wordt standaard bij alle modellen meegeleverd. Bij dezen heb je ook de mogelijkheid om dit model los te bestellen, bijvoorbeeld als vervanging of wanneer je een extra slang wilt hebben. Het heeft een afkoppelbaar mondstuk en is volledig wasbaar.

Dit standaard model heeft een lengte van 195 centimeter. Het extra lange handvat van 56 centimeter ligt lekker in de hand. De slang heeft een brede diameter van maar liefst 2,6 centimeter. Hierdoor krijg je een extra soepele luchtstroom. Bij bestelling heb je keuze uit meerdere kleuren. Ook kun je er een kleine of grote ice hose tip bij nemen. Deze koelen de rook bij het aanzuigen en zorgen voor een heerlijk frisse ervaring. Dit is uitstekend geschikt voor warme zomerdagen of als je de rook normaal gesproken te heet vindt.

Tip: Het is aan te raden om je El Nefes slang eerst goed in te roken met dezelfde smaak voordat je hem voor de eerste keer wast.

Kenmerken
Merk El Nefes
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Rubber
Breedte mondstuk Gebalanceerd
Lengte 195.0000
Kwaliteit Excellent (A)
Type slang Dik plastic, Traditionele stijl
Kleur Blauw, Rood, Wit, Zwart
BEOORDELING & REVIEWS
4.9

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
98% of 100
30 ster
11
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.83
96.6% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes - Waterpijp slang
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven