Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • premium hookahs siliconen slang
  • premium hookahs siliconen slang2
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang delen via Twitter Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang delen via Facebook Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang delen via Email Premium-Hookahs - Lounge Siliconen Slang details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 22,50

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

Hygiënisch roken met plastic mondstukjes!

* Verplichte velden

Premium punten Je ontvangt 23 premium punt(en).

Wij presenteren met trots onze eigen wasbare siliconen slang van 182 centimeter lang. Top kwaliteit en het beste uit ons assortiment qua slangen.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Premium Hookahs - Lounge Siliconen slang

Exclusief bij Premium Hookahs! Deze slang is het beste van het beste qua wasbare slangen. Het is daarnaast alvast voor je voorzien van de comfortabele Lounge mondstuk. Het materiaal en de bijna perfecte luchtdoorstroming van deze slang zorgen ervoor dat je keer op keer kan genieten van jouw gekozen smaak, of het nou mint of blueberry is met deze slang zul je het optimale eruit halen. Wil je nooit meer last hebben van Ghost Flavors? Dan is dit de slang voor jou.

Productspecificaties

Het materiaal is zeer flexibel en gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor hebben ze een goede luchtdoorstroming en een hele lange levensduur. Een goede luchtdoorstroming zorg er voor dat je minder moeite hoeft te doen bij het inhaleren. Deze slang past op elke middel grote waterpijp (zoals Khalil Mamoon, Farida, etc.). Het heeft een lengte van 182 centimeter waardoor je het op de grond kan leggen zonder dat je waterpijp omvalt. Voor heerlijke zomerdagen kan je het mondstuk eraf halen en je Ice Hose Tip erop bevestigen om te genieten van een heerlijke koude rookervaring. 

Premium-Hookahs productlijn

De Premium-Hookahs productlijn staat garant voor de kwaliteit die je van ons gewend bent, of zelfs meer! Naast een uniek product uit onze eigen lijn verassen wij onze klanten met een scherpe prijs tegenover een goede kwaliteit. En als klap op de vuurpijl krijg je ook extra Premium-Punten bij onze eigen productlijn!

Type

Wasbaar

Lengte

 180,00

Diameter mondstuk

 0,11

Merk

Premium-Hookahs

Kwaliteit

A+

Kleur

Blauw, Groen, Rood, Zilver, Zwart
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...