Waterpijp Tabak

Bij Premium Hookahs bieden we traditionele waterpijptabak in verschillende smaken aan van de topmerken Adalya en Al Fakher. Elk merk heeft karakteristieke eigenschappen, wat een unieke smaakervaring met zich meebrengt. Door een unieke samenstelling van smaaksappen en verschillende tabakssoorten geeft elk merk je een andere beleving. Elk type waterpijptabak bevat nicotine. Hierdoor krijg je een wat zweverig gevoel dat sommige rokers als prettig ervaren. Wil je liever roken zonder deze schadelijke stoffen? Dan kun je het best shisha tabak kopen zonder teer en nicotine, maar je ervaart nog wel dezelfde volle smaakbeleving! Als je geen roker bent, raden wij aan om te kiezen uit onze collectie shisha smaken zonder nicotine.

Bel ons voor meer informatie over het kopen van shisha tabak

Wil je meer informatie over onze waterpijptabak? Of wil je advies over welke tabak je voor jouw shisha het best kunt kopen? Dan zit je bij ons helemaal goed! Premium Hookahs in Den Haag biedt namelijk niet alleen een uitgebreid aanbod met toonaangevende merken, maar ook een uitstekende service. We beantwoorden al je vragen, zorgen voor een snelle levering en geven een ‘niet goed is geld terug’ garantie. Het is zelfs mogelijk om bij ons een waterpijp te huren. Bel ons op 085 401 79 81 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

... Lees meer

Waterpijp Tabak

 • Al Fakher

  Al Fakher

  De waterpijptabak van het merk Al Fakher is natte tabak uit de Arabische Emiraten die wereldwijd bekend staat als smaakvolle klassieke shisha tabak met volle rook. Dit tabaksmerk biedt een aangename rookervaring en geeft basic smaken een diepgang waar je niet snel op uitgekeken bent. De smaak Dubbel Appel, het paradepaardje van het merk Al Fakher, is ongetwijfeld de meest populaire smaak wereldwijd. Daarom kun je deze shisha tabak in onze webshop kopen.

  Ga naar producten
 • Adalya

  Adalya

  De waterpijptabak van Adalya is razend populair en dat heeft zijn reden. De tabak uit Turkije, die zorgt vooreen friszoete rooksessie, staat bekend om de sappige smaakcombinaties zoals de wereldwijd bekende smaken Love66 en Ladykiller. Alle smaken van Adalya hebben een combinatie van zoete fruitsmaken met een frisse twist van munt/ice. Dit geeft een verkoelend effect tijdens het roken, waardoor de smaken van Adalya door vrijwel ieder type waterpijproker gewaardeerd worden.

  Ga naar producten

VAAK SAMEN GEKOCHT