Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Al Fakher - Grape-Mint 38


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • Al Fakher Grape Mint 38
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Al Fakher - Grape-Mint 38 delen via Twitter Al Fakher - Grape-Mint 38 delen via Facebook Al Fakher - Grape-Mint 38 delen via Email Al Fakher - Grape-Mint 38 details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 9,90

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

KLEINE VOORRAAD

Nog 6 stuks


Premium punten Je ontvangt 10 premium punt(en).

Al Fakher maakt waterpijptabak van goede kwaliteit. Dit specifieke tabak heeft de klassieke combinatie van druif en munt.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

50 gram Al Fakher – Grape-Mint 38 tabak met optimale smaakbeleving

Al Fakher is al jarenlang een van de bekendste en populairste leveranciers van waterpijptabak. Het wordt gemaakt in Dubai en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en sterke smaakafgifte. Dit komt doordat het een natte structuur heeft. Hierdoor komt bij het verwarmen vocht vrij dat zich goed mengt met de rook. Ook zorgt het vocht ervoor dat het tabak langer meegaat en je het meeste uit je rooksessie kunt halen.

Uitstekende balans tussen zoet en fris

Druif en munt zijn al sinds jaar en dag bekende en geliefde smaken voor waterpijptabak. Met deze Grape-Mint variant kun je genieten van beide smaken in één rooksessie. Het belangrijkste daarbij is dat beide smaken goed in balans zijn. Mint heeft nog wel eens de neiging te gaan overheersen, maar dat is niet het geval bij Al Fakher. Zelfs als je met de ene hijs meer munt proeft, dan komt de druif even later weer net zo sterk terug. Hierdoor is iedere hijs anders en blijft de gehele rooksessie een interessante beleving. Vind je de balans toch niet helemaal goed? Gebruik dan bijvoorbeeld Mola Mix om deze iets aan te passen.

Dit product komt in een pakje van 50 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten uitproberen. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt.

Let op: Je dient 18 jaar of ouder te zijn om dit product te kunnen bestellen!

Verzending: We sturen dit product als briefpakket naar je toe. Bezorgt door je brievenbus als je niet thuis bent, in combinatie met een Track & Trace code waarnee je de status en de locatie van je bestelling kan traceren!

Merk

Al Fakher

Soort

Classic

Smaak

Druif, Mint

Herkomst

Dubai

Structuur

Extreem nat

Hoeveelheid

50 gram

Nicotine gehalte

 0,05
Product Video
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...