Openingstijden Showroom

Maandag  Gesloten
Dinsdag  Private shopping op afspraak
Woensdag  13:00 - 21:00
Donderdag  13:00 - 21:00
Vrijdag  13:00 - 18:00
Zaterdag  13:00 - 18:00
Zondag Gesloten
 • Private Shopping | Wij bieden ook private shopping aan. Maak hiervoor een afspraak via 0658801221 / 0031658801221 (Whatsapp).
 • Late night shopping | Werk je overdag of kom je liever in de avond? Bezoek dan onze speciale shopping nightt!


Whatsapp klantenservice support waterpijp Premium-Hookahs

Premium Hookahs
Experience beyond the smoke

Boomsluiterskade 2
2511VK Den Haag

Bezoek onze winkel

De mooiste en hoogste kwaliteit waterpijpen bekijken en kopen in Den Haag

De mooiste en exclusieve waterpijpen koop je bij Premium-Hookahs in hartje Den Haag! Onze showroom is gelegen aan de Boomsluiterskade (nabij Spui en de Geleenstraat) waar je helemaal op kunt gaan in de luxueuze en magische sferen van de waterpijp wereld. Onze showroom is dan ook meer dan alleen een waterpijp shop. In onze warme showroom vind je naast een diversiteit aan waterpijpen en toebehoren ook een geurenbar en een theebar. Zo kun je van het waterpijp shoppen een echte experience maken zoals deze bedoeld is! Ook wanneer je vanuit een andere plaats nabij Den Haag komt is onze showroom zeer goed bereikbaar. Onze showroom ligt namelijk maar 5 minuten verwijderd vanaf het station Den Haag HS en Den Haag Centraal. Vanwege onze centrale ligging zijn wij ook eenvoudig te bereiken via de snelweg (A4 & A12) met parkeermogelijkheid direct voor de deur! Ideaal als je vanuit andere steden komt zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Mogen wij jou binnenkort ons mooie unieke assortiment en producten laten zien?

Loop alvast door onze virtuele showroom!

Kom jouw waterpijp kopen in centrum Den Haag

Woon je in regio Den Haag? Dan kun je in zeer korte tijd onze showroom bereiken! Daarnaast zijn wij vanuit heel Nederland gemakkelijk te bereiken middels zowel openbaar vervoer als met de auto door onze ideale ligging in het centrum van chique Den Haag! Wanneer je naar onze showroom komt om een mooie waterpijp aan te schaffen kun je rekenen op een ruim aanbod en niet onbelangrijk, een uitstekende service! Rondom onze showroom zijn ruim voldoende parkeerplaatsen te vinden waardoor je altijd in de buurt kunt parkeren. Omdat we in het centrum van Den Haag gevestigd zijn, zijn we met vrijwel iedere bus of tram te bereiken en stap je voor de deur uit! Wanneer je bij ons binnenkomt word je door één van onze medewerkers hartelijk ontvangen met een lekker warme kop verse thee uit onze tea bar. Vervolgens laten we je ons uitgebreide aanbod aan waterpijpen, losse onderdelen, shisha smaken kolen en accesoires zien. Natuurlijk kun je ook lekker op je gemak zelf rondkijken! Daarnaast staan we graag voor je klaar met een persoonlijk advies.


shisha store hookah store waterpijp winkel

Kom je langs in de grootste waterpijp winkel van Europa?

Ben je op zoek naar een topkwaliteit waterpijp en wil je daarnaast profiteren van de allerbeste service? Dan ben je bij Premium-Hookahs aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit de meest toonaangevende merken waterpijpen en een uitgebreid assortiment aan aanverwante producten zoals slangen, tabakskoppen, accessoires en smaakjes. Of je nu uit Den Haag komt of een andere stad zoals Leiden, Almere of Haarlem, je bent altijd welkom om aan te komen waaien in onze luxe showroom in Den Haag. Natuurlijk kun je ook eerst contact opnemen wanneer je een of meerdere vragen hebt, we helpen je graag verder! Wij zijn eenvoudig te bereiken via telefoonnummer 085 401 79 81 en via de mail op klantenservice@premium-hookahs.nl. De openingstijden van onze showroom vind je onderaan deze pagina.

Shopping night special

Werk je overdag of kom je liever in de avond? Bezoek dan onze speciale shopping night. Deze avond maken we extra gezellig en staan we voor je klaar met onze waterpijp specialisten om jou te voorzien van extra persoonlijke aandacht en service.
We zijn op bepaalde dagen speciaal voor jou geopend tijdens extra late openingstijden (zie openingstijden onderaan deze pagina).

Gartis parkeren voor de deur!

Je kunt nu gemakkelijk gratis parkeren voor de deur op de daarvoor bestemde plaats recht voor de elektrische deuren voorzien van ons logo (zie foto). Doe alsjeblieft je parkeerlichten aan!

gratis parkeren in centrum den haag bij Premium hookahs

Onze showroom in hartje Den Haag

Sinds onze verhuizing vanuit Rijswijk hebben wij ons gevestigd in een prachtig, luxe pand in chique Den Haag. Onze locatie is zeer toegankelijk en goed bereikbaar of je nu met de fiets, de auto of het openbaar vervoer komt! Onze showroom is gelegen aan de mooie straat de Boomsluiterskade waar onze luxe showroom perfect aansluit bij de prachtige omgeving in centraal Den Haag. Bij binnenkomst kom je direct in een waterpijp walhalla terecht! De meest kwalitatieve waterpijpen wereldwijd van exclusieve merken en een uitgebreide keuze aan aanverwante artikelen en toebehoren staan tentoongesteld die je direct mee naar huis kunt nemen. We hebben een grote voorraad dus er is grote kans dat je ook jouw favoriete producten direct kunt aanschaffen en meenemen! Natuurlijk kunnen wij de gewenste producten ook naleveren zodat je het binnen korte tijd thuis ontvangt. Naast een prachtige showroom en een uitgebreid assortiment bieden we je ook de allerbeste service aan. Zo verwelkomen we je bij aankomst met een lekkere warme kop verse thee en staan we ieder moment voor je klaar wanneer je vragen hebt. Ook zorgen wij er graag voor dat je de ultieme waterpijp en lounge experience ervaart. Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met heerlijke nootjes en dadels voor het complete lounge plaatje! Daarnaast kun je er vanuit gaan dat je bij ons enkel en alleen de allerbeste kwaliteit en service krijgt tegenover concurrerende prijzen!

Hieronder een mooi overzicht van de kenmerken van onze showroom;

 • Sfeervolle en exclusieve showroom in het hart van deftig Den Haag;
 • Genoeg parkeerruimte rond onze showroom en voor de deur;
 • Waterpijp walhalla met de meest kwalitatieve waterpijpen en accessoires;
 • Gezellige en knusse tea bar met thee van verse theebladeren;
 • Geurenbar waar je veel inspiratie op kunt doen;
 • Alleen de beste service is voor ons goed genoeg;
 • De beste producten wereldwijd binnen de waterpijp markt vind je in de Premium-Hookahs showroom!
 • In onze showroom word jij niet behandeld als een standaard klant, maar als gast.
 • Let op: Het assortiment in de showroom is anders dan op onze website. Ook zijn acties op onze website niet geldig in onze showroom en kunnen prijzen soms afwijken van onze website prijzen.
  Onze website bevat meer artikelen. Voor vragen of specifiek op te halen producten in onze showroom neem dan contact met ons op (of via onze snelle Whatsapp support).

 • Premium-Hookahs shisha store den haag

Vapestore

The Vape store of The Hague! E-liquids, e-sigaretten, vape bars en e-smokers van de allerbeste merken in één assortiment in een unieke bar en alleen het beste geselecteerd door specialisten op het gebied van dampen! Helaas zijn we door de vele overheids maatregelen tegen alternatief roken, genoodzaakt om onze webshop te sluiten. Maar in deze showroom in Den Haag Centrum of d.m.v. Whatsapp bestellingen (0658801221) helpen we je graag verder! Ook leveren wij op bestelling (via Whatsapp) vrijwel alles en ieder type onderdeel leverbaar op de markt.

TAX Free shopping in our hookah store for tourists! Save up to 19% tax.

Our exclusive products are now available to buy with duty free prices. If you are a tourist in the Netherlands and taking the products to a country outside the Europian union, we can give you the products witouth tax. This will save you up to 19% discount!

Ask the salesmen in our showroom for more information about this!

Bekijk onze nieuwe producten