Aladin - Clones Captain (Zwart)

Niet op voorraad
Delen

Moderne Aladin waterpijp: Clones Captain (zwart)

Aladin is een merk uit Duitsland dat waterpijp roken toegankelijker wil maken voor Europeanen. Door elke Aladin waterpijp met de machine te maken kunnen ze de kosten laag houden, terwijl ze weinig op de kwaliteit inleveren. Je mist hierdoor de authentieke details van een echte Egyptische shisha, maar krijgt er wel degelijke modellen met mooie kleuren en ontwerpen voor terug. Bovendien bevat ieder model een speciaal kliksysteem. Hierdoor zit de vaas of slang in een handomdraai stevig en luchtdicht vastgekoppeld zonder het gebruik van een rubbertje.

Clones Captain waterpijp

De Clones collectie van Aladin heeft iets royaals. De stang is smooth en door de brede vaas ziet het geheel er stevig uit. Dit is goed terug te zien in het Captain model. Met zijn hoogte van 52 centimeter is dit een kwalitatief tafelformaat. De vaas is aan de bovenkant smal, maar loop naar onderen breed uit. Deze is verder versierd met spiraalstrepen die heel goed bij de vorm passen en het een luxe uitstraling geven.

Bij dit specifieke waterpijp model zijn de strepen in kleur zwart. Bij bestelling ontvang je standaard één siliconen waterpijp slang, maar het is mogelijk om uit te breiden naar twee slangen, door het ventieldop los te draaien en een tweede slang (met afsluitrubber) te bevestigen. Bekijk hier de video voor een voorbeeld van de doorsnee Aladin waterpijp.

Aladin – Clones Captain wordt geleverd met:

  • Zilveren Aladin – Clones Captain stang van 52cm
  • Transparante vaas met zwart streeppatroon
  • Kolenschaaltje
  • Siliconen slang
  • Ongeglazuurde tabakskop
  • Kolentang
  • Optioneel: Windscherm, meerdere slangen

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Kleur Zwart
Merk Aladin
Aantal slangen 1 slang
Lengte 52.0000
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit Economy (B-klasse)
Sluiting Klik
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser Geen ingebouwde diffuser
Rookkamer universele
Herkomst Duitsland
Productiewijze machinaal
Model Modern
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aladin - Clones Captain (Zwart)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven