Anima Design - Black Crystal

Op voorraad
€ 1.544,00

Anima DESIGN: Verhef de Hedendaagse Rookervaring

Ontdek het domein van Anima PREMIUM, waar spiritualiteit en moderne rook samenkomen. Laat je onderdompelen in onze meticuleus vervaardigde collectie, exclusief ontwikkeld door onze visionaire ontwerpers voor de veeleisende verzamelaar.

Met Uitstekende Precisie Vervaardigd

Elke Anima waterpijp is met uiterste zorg met de hand vervaardigd met fijne materialen, waarbij de nadruk ligt op precisie en ambachtelijke productie. Met zijn kenmerkende gegoten aluminium onderdeel onderscheidt Anima zich van andere waterpijpen en creëert het een opmerkelijke synergie van functionaliteit en elegantie. De prachtige combinatie van aluminium en met de hand gemaakt porselein zorgt voor een werkelijk unieke rookervaring. Onze vazen, vervaardigd van Tsjechisch kristal dat geblazen is in traditionele Tsjechische glasfabrieken met een lange geschiedenis, garanderen ongeëvenaarde esthetische waarde en een prachtige verscheidenheid aan ontwerpen.

Ongeëvenaarde Kwaliteit

Onze toewijding aan het bieden van de hoogste kwaliteit rookervaring is duidelijk zichtbaar in elk aspect van ons diep detailgerichte product. Meesters van hun ambacht dragen bij aan het ontwikkelings- en productieproces, waarbij ze hun expertise inzetten voor met de hand gemaakt porselein, mondgeblazen glas en moderne materialen zoals gegoten aluminium. Anima waterpijpen worden met trots geproduceerd in de Tsjechische Republiek, het hart van de Europese Unie.

Anima BLACK CRYSTAL

Val voor de elegantie en aantrekkelijke mystiek van een hookah in een zwart mat ontwerp. Bestaande uit een met de hand vervaardigd porseleinen lichaam, een vaas gemaakt van Tsjechisch kristal en een solide standaard voor plaatsing op een tafel.

Het geïntegreerde licht schijnt van boven naar beneden door de optisch gemodelleerde plooien van de vaas, waardoor een unieke sfeer ontstaat. Dompel jezelf onder in een mysterieuze stemming met Anima Black.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Transparant, Zwart, Matt
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 62
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Design - Black Crystal
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven