Anima Design - Blue

Op voorraad
€ 1.544,00

Anima DESIGN: Verhef de Hedendaagse Rookervaring

Ontdek het domein van Anima PREMIUM, waar spiritualiteit en moderne rook samenkomen. Laat je onderdompelen in onze meticuleus vervaardigde collectie, exclusief ontwikkeld door onze visionaire ontwerpers voor de veeleisende verzamelaar.

Met Uitstekende Precisie Vervaardigd

Elke Anima waterpijp is met uiterste zorg met de hand vervaardigd met fijne materialen, waarbij de nadruk ligt op precisie en ambachtelijke productie. Met zijn kenmerkende gegoten aluminium onderdeel onderscheidt Anima zich van andere waterpijpen en creëert het een opmerkelijke synergie van functionaliteit en elegantie. De prachtige combinatie van aluminium en met de hand gemaakt porselein zorgt voor een werkelijk unieke rookervaring. Onze vazen, vervaardigd van Tsjechisch kristal dat geblazen is in traditionele Tsjechische glasfabrieken met een lange geschiedenis, garanderen ongeëvenaarde esthetische waarde en een prachtige verscheidenheid aan ontwerpen.

Ongeëvenaarde Kwaliteit

Onze toewijding aan het bieden van de hoogste kwaliteit rookervaring is duidelijk zichtbaar in elk aspect van ons diep detailgerichte product. Meesters van hun ambacht dragen bij aan het ontwikkelings- en productieproces, waarbij ze hun expertise inzetten voor met de hand gemaakt porselein, mondgeblazen glas en moderne materialen zoals gegoten aluminium. Anima waterpijpen worden met trots geproduceerd in de Tsjechische Republiek, het hart van de Europese Unie.

<

Anima BLAUW: Ontketen de Magie van Azuur

Ervaar de betovering van Anima BLAUW, een waterpijp die fascineert met zijn hypnotiserende tinten blauw en betoverende overgangen naar een veelkleurige regenboog. Anima BLAUW overstijgt het alledaagse en vernieuwt zichzelf voortdurend om te inspireren en te verbazen.

Met nauwgezette aandacht voor detail is het lichaam van Anima BLAUW vakkundig vervaardigd uit porselein en versierd met een innovatieve toepassing van titanium-platina in een vacuümkamer. Het resultaat is een strakke, glanzende afwerking die moderniteit en verfijning uitstraalt.

Dompel jezelf onder in de steeds veranderende aantrekkingskracht van Anima BLAUW, waar de betovering van azuur centraal staat. Ontdek een waterpijp die creativiteit, fascinatie en eindeloos plezier belichaamt.

Ontketen de magie van Anima BLAUW en ga op reis naar een wereld van fascinerende elegantie.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Blauw, Transparant, Zwart, Matt, Regenboog
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 62
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Design - Blue
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven